Το βιβλίο της αφθονίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το βιβλίο της αφθονίας

Ένα πρακτικό εγχειρίδιο

John Randolph Price

Το κλειδί για τη ζωής σας είναι ο τρόπος που σκέφτεστε και νιώθετε, δηλαδή η συνειδητότητά σας. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά αυτό το κλειδί και θ` ανακαλύψετε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο: μπορείτε να υλοποιήσετε απεριόριστο πλούτο και εκπληκτική οικονομική ανεξαρτησία! Μέσα σε κάθε άνθρωπο υπάρχει ένας Χάρτης για το Νησί του Πλούτου. Μάθετε πώς να κάνετε το ταξίδι για το Νησί του Πλούτου και της Χαράς, εκείνο το ένδοξο εσωτερικό βασίλειο με τις απεριόριστες βεβαιότητες, όπου κάθε επιθυμία σας εκπληρώνεται και πραγματοποιείται!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Γιώργος Κελαϊδίτης (Μεταφραστής)


Χαριτίνη Χριστάκου

Χαριτίνη Χριστάκου (Επιμέλεια)

Η Χαριτίνη Χριστάκου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στα Γαλλικά (Κοινοτικό Δίκαιο) και στα Αγγλικά (Δίκαιο Ανταγωνισμού). Εργάστηκε επί χρόνια στο Διπλωματικό Σώμα, και έκανε δόκιμη άσκηση στο Συμβούλιο Επικρατείας. Ως δικηγόρος ασχολήθηκε με το χρηματιστηριακό, κοινοτικό και εταιρικό δίκαιο. Στην πορεία συναντήθηκε με το Ρέικι και την Χρωματοθεραπεία, πήρε τα αντίστοιχα πτυχία διδασκαλίας και αποφάσισε να αφήσει μια επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη καριέρα για να ακολουθήσει το πάθος της καρδιάς της, που σχετιζόταν με τον πνευματικό δρόμο. Από το 2000 ασχολείται με τις Εκδόσεις "Κρύων". Στην πορεία αναδύεται η ικανότητα της ως Διάμεσου για πνευματική επικοινωνία (channeling) - μια ικανότητα που η ίδια πιστεύει ότι ενυπάρχει σε κάθε άνθρωπο.

John Randolph Price (Συγγραφέας)

Ο John Randolph Price είναι ένας διεθνώς γνωστός φιλόσοφος, ομιλητής και συγγραφέας πολλών best sellers. Το θέμα που τον γοητεύει είναι η δυναμική για μια ζωή πλήρη, ολοκληρωμένη και πλούσια. Για το σκοπό αυτό, ο Price έχει συνδυάσει τις προσωπικές του έρευνες και εμπειρίες με τη διαχρονική σοφία της Ανατολής και της Δύσης και έτσι αποκαλύπτει μυστικά και πρακτικά κλειδιά για να πραγματώσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες που όλοι έχουμε και να φτάσουμε στην επιτυχία μέσα στον υλικό κόσμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
112
Διαστάσεις:
6x4
Βάρος:
0.015 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση