Οι περιπέτειες του Άγριου Χουάν
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι περιπέτειες του Άγριου Χουάν

Γιάννης Ρεμούνδος

8.80€ -26% 6.51€
Όταν τα σπουργίτια στην περιοχή του πρακτορείου των λεωφορείων εμφανίστηκαν με το ένα φτερό τους κατακίτρινο, οι επιστήμονες άρχισαν να τραβάνε τα μαλλιά τους και να σκίζουν τα πτυχία τους. Κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει το περίεργο αυτό φαινόμενο. Και κανείς δεν ήθελε να παραδεχτεί ότι ο Άγριος Χουάν είχε βάλει το δαχτυλάκι του... Περιστέρια εναντίον σπουργιτιών, καναβούρια και καναρίνια, φτερά κολλημένα με σιρόπι από μπακλαβά, παπαγάλους ποδοσφαιρόφιλους, κοράκια και κοκοράκια, και τι δε συναντά στο δρόμο του ο Άγριος Χουάν, για να αναδειχθεί στο τέλος ο σπουργίταρος της πόλης. Μια ιστορία για τη σημασία τού να είσαι ο εαυτός σου, όπως προστάζει η ψυχή σου και όχι οι άλλοι.
Σπύρος Γούσης

Σπύρος Γούσης (Εικονογράφος)

Γεννήθηκε στον Πειραιά. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως αρχιτέκτονας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1991. Το 1995 έκανε την πρώτη του εικονογράφηση για το βιβλίο του Ι. Δ. Ιωαννίδη "Το κορίτσι με τις δύο μητέρες". Από τότε έχει εικονογραφήσει πάνω από ογδόντα βιβλία, κυρίως λογοτεχνικά και εκπαιδευτικά, για εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Το 1997 συμμετείχε στο Artist-Illustrators Forum στο Λονδίνο. Το 2001 συμμετείχε στην έκθεση Ελλήνων εικονογράφων παιδικού βιβλίου που διοργάνωσε το Ε.ΚΕ.ΒΙ. στη Φρανκφούρτη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου. Επίσης ήταν μέλος τπς εικονογραφικής ομάδας του εκπαιδευτικού προγράμματος του ΑΘΗΝΑ 2004.


Γιάννης Ρεμούνδος

Γιάννης Ρεμούνδος (Συγγραφέας)

Ο Γιάννης Ρεμούνδος γεννήθηκε το 1950 στον Πειραιά, στο Κερατσίνι. Τελείωσε την Πάντειο. Έζησε στη Δανία, τη Γιουγκοσλαβία, τη Γερμανία και αρκετό διάστημα στην Κρήτη, Χανιά και Ηράκλειο, απασχολούμενος σε διάφορες βιοποριστικές δουλειές που του άφηναν χρόνο για γράψιμο. Έχει δύο παιδιά. Τα παιδικά βιβλία βραβεύθηκαν από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, αντίστοιχα. Ασχολείται παράλληλα με τη φωτογραφία κι έχει κάνει εκθέσεις με ζωγραφισμένες και ψηφιακές φωτογραφίες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
137
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.259 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση