Ένας ιπτάμενος μπαμπάς
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ένας ιπτάμενος μπαμπάς

David Almond

8.80€ -26% 6.51€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604962877

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2011

  • Εκδότης

    Ψυχογιός

Σε μια μικρή πόλη στη βόρεια Αγγλία συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Ο μπαμπάς φτιάχνει φτερά, τρώει σκουληκάκια και κλωσάει στη φωλιά του. Η θεία Ντορίν θυμώνει και μαγειρεύει λουκουμάδες. Ο κύριος Κακάκια περπατάει κορδωτός στους δρόμους φωνάζοντας ΔΥΝΑΤΑ και ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ. Όλα αυτά τα παρακολουθεί η Λίζι, η οποία φροντίζει τον μπαμπά της και σκέφτεται πόσο όμορφα είναι τα πουλιά. Τι γίνεται επιτέλους; Μα φυσικά! Είναι ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥΛΙ!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Χαρά Γιαννακοπούλου

Χαρά Γιαννακοπούλου (Μεταφραστής)

Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1972. Έχει μεταφράσει πολλά βιβλία και έχει γράψει μυθιστορήματα για εφήβους: "Λητώ", (Ελληνικά Γράμματα, 1998), "Η ιστορία μιας ιστορίας", (Ελληνικά Γράμματα, 1999), "Το νησί που ταξιδεύει", (Ελληνικά Γράμματα, 2000) και "Μπλιαχ!" (Ελληνικά Γράμματα, 2005). Επίσης, έχει γράψει τα παραμύθια "Παιχνίδι με το πιάνο", (Ελληνικά Γράμματα, 2007) και "Η απέναντι μοναξιά", (Ελληνικά Γράμματα, 2003), που της χάρισε και το βραβείο του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

David Almond

David Almond (Συγγραφέας)

Ο Ντέιβιντ Άλμοντ μεγάλωσε σε μια πολυμελή καθολική οικογένεια. Όταν ήταν μικρός πήγαινε συχνά στη βιβλιοθήκη της γειτονιάς του και ονειρευόταν ότι κάποια μέρα το όνομα του θα ήταν γραμμένο στα βιβλία που βρίσκονταν στα ράφια της βιβλιοθήκης. Πράγματι, σήμερα ο Ντέιβιντ Άλμοντ θεωρείται ένας από τους πιο συναρπαστικούς συγγραφείς μυθιστορημάτων για παιδιά και τα βιβλία του έχουν γίνει best seller σε ολόκληρο τον κόσμο. Ζει με την οικογένεια του στην Αγγλία. Είναι βραβευμένος με το Whitbread Children΄s Book Award και το Smarties Book Prize Gold Award.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Polly Dunbar

Polly Dunbar (Εικονογράφος)

Η Polly Dunbar (Πόλι Ντάνµπαρ) είναι µία από τις πιο δηµοφιλείς και βραβευµένες εικονογράφους του Ηνωµένου Βασιλείου σήµερα. Το µπεστ σέλερ βιβλίο της Penguins κέρδισε αρκετά βραβεία, συµπεριλαµβανοµένων των BookTrust Early Years Award, Nestle Silver Children’s Book Prize και Red House Children’s Book of the Year Award και ήταν στη βραχεία λίστα για το Kate Greenaway Medal. Η ίδια βρίσκεται στη λίστα των δέκα καλύτερων εικονογράφων του BookTrust.

Έχει εικονογραφήσει βιβλία του David Almond, του Michael Morpurgo και της µητέρας της, Joyce Dunbar. Έχει επίσης εικονογραφήσει τα βιβλία του Eoin McLaughlin µε τίτλο Η αγκαλιά και Μέχρι ν’ αγκαλιαστούµε, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχµιο. Έγραψε και εικονογράφησε τη σειρά Tilly and Friends, που έγινε τηλεοπτική σειρά, και πολλές άλλες ιστορίες της έχουν δραµατοποιηθεί. Το 2006 ίδρυσε µε την Katherine Morton τη βραβευµένη οµάδα κουκλοθέατρου Long Nose Puppets. Ζει στο Σάφοκ, στην Αγγλία, µε την οικογένειά της.

 

Περισσότερα για την Polly Dunbar: www.pollydunbar.com


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
119
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.203 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση