Βιώνοντας την υπέρβαση
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βιώνοντας την υπέρβαση

Μια νέα επαναστατική προσέγγιση για προσωπική μεταμόρφωση

John F. Demartini

19.00€ -27% 13.87€
Συνδυάζοντας επιστημονικές και φιλοσοφικές αρχές με έναν πλούτο προσωπικών ιστοριών και ενοράσεων, ο Dr. Demartini αποκαλύπτει πώς να υπερβείτε ό,τι σας εμποδίζει να βιώσετε την αληθινή σας φύση ως αγάπη και φως. Σας καθοδηγεί με απόλυτα ρεαλιστικό και πρακτικό τρόπο ώστε να επανασυνδεθείτε με τον αληθινό σκοπό της ύπαρξής σας στη Γη και σας βοηθά να κατανοήσετε τους συμπαντικούς νόμους και τη θεϊκή ισορροπία και τάξη που κυβερνούν τον κόσμο. ... Γνωρίζετε ότι η πραγματική σας φύση, πίσω από όλες τις ελπίδες σας, τους φόβους, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αγάπη και φως; Το σύμπαν διαθέτει μια εγγενή ισορροπία και τάξη, οι οποίες εκφράζονται με την αγάπη και το φως. Έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε μια ενέργεια δίχως όρια, την ίδια ενέργεια που διαποτίζει κάθε ζωή - από τον πυρήνα του άστρου που ακτινοβολεί μέχρι το κέντρο ενός πορφυρού τριαντάφυλλου. Αυτή η συμπαντική τάξη αγάπης και φωτός κατοικεί στην καρδιά όλων των πραγμάτων -και στη δική σας καρδιά- και σας ανοίγεται αμέσως μόλις την ξεκλειδώσετε με το κλειδί της ευγνωμοσύνης... ...Πρόκειται να βιώσετε μια εμπειρία που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά υπό αυτή τη μορφή και σας υπόσχομαι ότι ο χρόνος και η προσπάθεια που θα αφιερώσετε σε αυτή θα σας ανταποδοθεί στο χιλιαπλάσιο. Πιστεύω ειλικρινά ότι αυτό το βιβλίο θα σας αγγίξει βαθιά, θα σας εμπνεύσει τον σεβασμό για τη μεγαλοσύνη και τις δυνατότητές σας και θα σας αποκαλύψει το μεγαλείο κάθε ανθρώπινης ψυχής. Aυτό δεν είναι απλώς ένα βιβλίο, είναι αυτό που λέει ο τίτλος του: μια εμπειρία. Πιστεύω ότι, αν το διαβάσετε προσεκτικά, θα σας φανεί αδύνατο να μην νιώσετε τη συγκίνηση, την πρόκληση και την αλλαγή. Kαλώς ήρθατε στην "Εμπειρία της Υπέρβασης". (από το βιβλίο)
Βασιλική Τζουράκη

Βασιλική Τζουράκη (Μεταφραστής)

Η Βασιλική Τζουράκη σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ, αλλά εργάστηκε κυρίως ως δημοσιογράφος. Συνεργάστηκε με πολλά πανελλαδικής κυκλοφορίας έντυπα και υπήρξε διευθύντρια του περιοδικού "Avantage". Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί κυρίως πάνω σε θέματα ψυχοσωματικής υγείας, εναλλακτικών θεραπειών και αρχιτεκτονικής. Έχει επίσης γράψει το βιβλίο "Γιατρέ μου, γίνονται θαύματα;" (Εκδ. Μύρτος). Με το φενγκ σούι ασχολείται την τελευταία δεκαετία, γι΄ αυτό σε εποχές που ήταν μια εντελώς άγνωστη έννοια - και σήμερα στις μελέτες της το συνδυάζει με τις αρχές της σύγχρονης ψυχολογίας του χώρου.

John F. Demartini (Συγγραφέας)

O Dr. John F. Demartini, ιδρυτής του Concourse of Wisdom School of Philosophy of Healing, είναι ένας σπάνιος και χαρισματικός άνθρωπος με ένα ευρύτατο φάσμα γνώσεων και εμπειριών. Ξεκίνησε την καριέρα του ως γιατρός χειροπράκτης και στη συνέχεια μελέτησε περισσότερες από 200 διαφορετικές επιστήμες σε αναζήτηση αυτού που αποκαλεί "Συμπαντικοί Νόμοι της Ζωής και της Υγείας". Ως διεθνής ομιλητής, ο Δρ Ντεμαρτίνι δίνει νέα ζωή στο ακροατήριό του με τις φωτισμένες του αντιλήψεις, τις χιουμοριστικές του παρατηρήσεις για την ανθρώπινη φύση και τα πρακτικά του βήματα δράσης. Τα λόγια σοφίας του εμπνέουν τον νου, ανοίγουν την καρδιά και ωθούν τους ανθρώπους σε δράση. Η φιλοσοφία του Dr. Demartini και η επαναστατική του αντίληψη για τη δύναμη της απόλυτης και άνευ όρων αγάπης θέτει σε νέο πλαίσιο την ψυχολογία όπως τη γνωρίζουμε και οι πρωτοποριακές του μέθοδοι προσωπικής μεταμόρφωσης αλλάζουν ριζικά τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
336
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.509 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση