Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού

Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
Καθώς οι επιχειρήσεις λειτουργούν πλέον σε ένα εξαιρετικά δυναμικό και ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, στοχεύοντας στην ποιοτική και ποσοτική αύξηση της παραγωγικότητας και την ανταγωνιστικότητα, ο ρόλος του ανθρώπινου δυναμικού είναι κάτι παραπάνω από καθοριστικός. Ο πιο
σημαντικός παράγοντας για να μεγιστοποιήσει η κάθε επιχείρηση το κέρδος της ελαχιστοποιώντας, κατά το δυνατόν, το λειτουργικό της κόστος, είναι η μέγιστη αξιοποίηση των γνώσεων, των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της. Γι΄ αυτό το έμψυχο υλικό, λοιπόν, μας μιλούν οι συγγραφείς του παρόντος βιβλίου, αναλύοντας βήμα προς βήμα τους τρόπους με τους οποίους η διοίκηση του μπορεί να λειτουργήσει γόνιμα και αποτελεσματικά προς όφελος κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας.

24χ17 εκ., 246 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.1 (Διοίκηση και οργάνωση προσωπικού)
ISBN: 978-960-7247-50-6
ISBN (10ψήφιο): 960-7247-50-7
Βάρος: 0.414 κιλά
Εκδότης: Financial Forum
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
26.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

23.14
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Κατσαλής, Αντώνης Ε.
Ο Αντώνης Κατσαλής, μηχανολόγος ηλεκτρολόγος του Ε.Μ.Π., διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Exeter Αγγλίας είναι διευθυντής εκπαίδευσης στη Δ.Ε.Η. από το 1993. Διδάσκει θέματα που αναφέρονται στη διοίκηση των επιχειρήσεων σε σεμινάρια διαφόρων εκπαιδευτικών φορέων από το 1980.

Ο Δημήτρης Τσώκος είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος ΜΒΑ (Πανεπιστημίου Kingston) με ειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινου δυναμικού. Επιπρόσθετα, με την παρακολούθηση άνω των 30 εξειδικευμένων σεμιναρίων και την εκπόνηση περισσοτέρων από 50 ολοκληρωμένων εργασιών-μελετών σε θέματα πωλήσεων, ανάπτυξης δεξιοτήτων και προσωπικής βελτίωσης, χρηματοοικονομικών και διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, ο Δημήτρης Τσώκος διαθέτει ασφαλιστική προϋπηρεσία 18 ετών και εκπαιδευτική εμπειρία 10 ετών, με συμμετοχή σε περισσότερα από 700 σεμινάρια. ίναι υπεύθυνος εκπαίδευσης στον όμιλο Ασπίς Πρόνοια, ενώ συνεργάζεται και με άλλους εκπαιδευτικούς φορείς, όπως η New Horizons (Business Skills Seminars), το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, κ.λπ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.