Η Αλίκη στη χώρα του facebook
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η Αλίκη στη χώρα του facebook

Μυθιστόρημα

Κωνσταντίνος Σμιξιώτης

17.00€ -27% 12.41€

Ο έρωτας θα εμφανιστεί στη ζωή της Αλίκης με τη μορφή ενός «ιδανικού» άντρα, ακριβώς τη στιγμή που προσπαθεί να σηκωθεί απ’ τα συντρίμμια που άφησε γύρω της ο χωρισμός των γονιών της. Το όνειρο όμως θα μετατραπεί σε εφιάλτη, όταν ο Δημήτρης, που στα μάτια της φαντάζει όπως ο πρίγκιπας των παραμυθιών, θα βρεθεί μπλεγμένος με μια άλλη γυναίκα. Κι όλα μέσα της γίνονται ξανά κομμάτια.

Η Αλίκη κρύβεται απ’ την ζωή προσπαθώντας να γιατρέψει τις πληγές της και σιγά σιγά βυθίζεται στη θαυμαστή χώρα του Facebook. Εκεί εντελώς αναπάντεχα ένας μυστηριώδης Γάλλος θα γίνει «φίλος» της και θα αναζητήσει για λογαριασμό της τα ίχνη της αγάπης που την πρόδωσε.

Εν τω μεταξύ ο Δημήτρης, απογοητευμένος, θα αφεθεί στα έμπειρα χέρια μιας ώριμης αισθησιακής γυναίκας, που προσπαθεί έντεχνα να του κρύψει το ένοχο παρελθόν της.

Το Facebook θα γίνει πεδίο μάχης μιας σύγχρονης Ιλιάδας, για τα μάτια της ωραίας Αλίκης, καθώς ένα περίεργο γύρισμα της μοίρας αποκαλύπτει αναπάντεχα μυστικά. Το διαδίκτυο μοιάζει να μετατρέπεται σε μια απέραντη κινούμενη άμμο που προσπαθεί να καταπιεί τους ήρωες, ενώ η αγάπη απεγνωσμένα προσπαθεί να πιαστεί από κάπου.

Κωνσταντίνος Σμιξιώτης

Κωνσταντίνος Σμιξιώτης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
339
Διαστάσεις:
14x21
Βάρος:
0.52 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση