Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οδηγός σχεδιασμού σύμφωνα με τον Ευρωκώδικα 8: Αντισεισμικός σχεδιασμός κατασκευών
(Κατά τα πρότυπα ΕΝ 1998-1 και ΕΝ 1998-5: Γενικοί κανόνες, σεισμικές δράσεις, κανόνες για κτήρια, θεμελιώσεις και κατασκευές αντιστήριξης)

Offer
Το βιβλίο αναφοράς στον χώρο του αντισεισμικού σχεδιασμού σε συνδυασμό με τον Ευρωκώδικα 8.

Ο οδηγός αυτός αποτελεί πολύτιμο και απαραίτητο εργαλείο δουλειάς για πολιτικούς μηχανικούς, επιτροπές συγγραφής κανονισμών, κύριους οικοδομικών έργων, φοιτητές σχεδιασμού κατασκευών, δημόσιες αρχές και, στην πράξη, για όλους όσοι επηρεάζονται από την εφαρμογή των Ευρωκωδίκων. Καλύπτει τα πρότυπα ΕΝ 1998-1 (Γενικοί κανόνες, σεισμικές δράσεις και κανόνες για κτήρια) και ΕΝ 1998-5 (Θεμελιώσεις, κατασκευές αντιστήριξης και γεωτεχνικά θέματα), που εκδόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης (CEN) στα τέλη του 2004, ενώ περιλαμβάνει επίσης γενικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν τον μελετητή να κατανοήσει τους σκοπούς και τη λογική των κανονισμών. Αυτά τα δύο μέρη του Ευρωκώδικα 8 περιλαμβάνονται σε όλα τα "πακέτα" Ευρωκωδίκων.

29χ21 εκ., 440 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 690 (Οικοδομική), 624 (Κατασκευές)
Άλλα πρόσωπα: Μιχαήλ Ν. Φαρδής (Επιμελητής) , Γεώργιος Τσιώνης (Μεταφραστής) , Αντώνιος Τσίτος (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-461-452-3
ISBN (10ψήφιο): 960-461-452-5
Βάρος: 1.424 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
75.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

56.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Eduardo Carvalho είναι Πολιτικός Μηχανικός. Από το 2005 είναι Πρόεδρος της CEN/TC250/SC8, του οργάνου της CEN που έχει την ευθύνη προετοιμασίας του Ευρωκώδικα 8.

Ο Amr Elnashai είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις Urbana-Champaign. Ήταν καθηγητής Σεισμικής Μηχανικής στο Imperial College του Λονδίνου, μέλος συντακτικής επιτροπής του Ευρωκώδικα 8, και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σεισμικής Μηχανικής.

Ο Ezio Faccioli, είναι Πολιτικός Μηχανικός και Καθηγητής Σεισμικής Μηχανικής και Τεχνικής Σεισμολογίας στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου. Ήταν πρόεδρος της ομάδας έργου για τη συγγραφή του Μέρους 5 του Ευρωκώδικα 8 ως Ευρωπαϊκού Προτύπου.

Ο Paolo Ε. Pinto είναι Καθηγητής Σεισμικής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης. Έχει επιβλέψει τη συγγραφή όλων των μερών του ENV Eυρωκώδικα 8.

Ο Μιχαήλ Ν. Φαρδής είναι Καθηγητής Κατασκευών από Σκυρόδεμα στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής για τον Ευρωκώδικα 8: "Αντισεισμικός Σχεδιασμός" από τις αρχές του 1999 έως τα τέλη του 2005 για τη σύνταξη των έξι μερών του ως Ευρωπαϊκών Προτύπων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.