Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Έρευνα Marketing
(Η ερευνητική μεθοδολογία )
Συγγραφέας:   Μιχάλης Πετράκης


Έρευνα Marketing
Το βιβλίο αυτό, συνδυάζοντας τη μεθοδική ακαδημαϊκή προσέγγιση με τον απλό και κατανοητό λόγο, έρχεται να καλύψει το κενό ανάμεσα στον παραγωγό και τον πελάτη, προσφέροντας την αναγκαία πρακτική γνώση για την οργάνωση μιας επιχειρησιακής έρευνας αγοράς. Τεχνικές επαφής, δομημένες ή αδόμητες προσεγγίσεις, σύνταξη ερωτηματολογίου, τεχνικές δειγματοληψίας, μελέτη των κινήτρων και της συμπεριφοράς του καταναλωτή, οργάνωση και εκτέλεση μιας ποιοτικής έρευνας αποτελούν τα συστατικά στοιχεία της έρευνας αγοράς, τα οποία πραγματεύεται το βιβλίο.

Στη νέα, τρίτη έκδοση του βιβλίου, ο συγγραφέας επεξηγεί με κατανοητό και κριτικά τεκμηριωμένο τρόπο την πραγματοποίηση μιας έρευνας αγοράς-project. Ο ερευνητικός σχεδιασμός αναπτύσσεται με λεπτομέρειες και παραδείγματα από την αρχή ως το τέλος, καλύπτοντας απόλυτα τόσο τον καθηγητή όσο και τον μαθητή στο μάθημα "Σχέδιο Έρευνας" το οποίο διδάσκεται υποχρεωτικά στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου.

24χ17 εκ., 442 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ)
ISBN: 978-960-351-875-4
ISBN (10ψήφιο): 960-351-875-1
Βάρος: 0.934 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
29.55
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

26.60
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Πετράκης, Μιχάλης
Ο Δρ. Μιχάλης Πετράκης γεννήθηκε στον Πατσίδερο, Ηρακλείου Κρήτης. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά (Β.Α.), Οργάνωση Επιχειρήσεων (D.M.S..) στο Λονδίνο, Marketing στο Πανεπιστήμιο του Newcastle (Master of Science). Το διδακτορικό του (Doctor of Philosophy, Ph.D.) στην Ποιοτική Έρευνα Αγοράς το πραγματοποίησε στο Πανεπιστήμιο του Newcastle. Από το 1977 μέχρι το 1994 ήταν Διευθυντής σε επιτελικό Υπουργείο στην Αθήνα. Ο Δρ. Πετράκης έχει διδάξει και διδάσκει την ΄Ερευνα Αγοράς σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά κέντρα όπως το Eurocentre of Marketing, την Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων, την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.), ΕΛΚΕΠΑ, (BS/IBS, στο Athens Graduate School of Management (A.G.SM.), στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Athens M.Β.Α.), στο διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Από το 1998 μέχρι σήμερα ο συγγραφέας είναι ο Module Leader στο Athens Graduate School of Management που είναι ο υπεύθυνος συντονιστής ομάδας καθηγητών για τις πτυχιακές διατριβές. Από το 1987 που ξεκίνησε το συντονισμό διατριβών μέχρι σήμερα έχει συντονίσει περισσότερες από 2.000 πτυχιακές και μεταπτυχιακές διατριβές.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.