Σκοτεινή έλξη
zoom in

Ο άγγελος τιμωρός της Gena Showalter:
Μια ιστορία από τους Άρχοντες του Κάτω Κόσμου
Ο Λίσαντερ, ένας άγγελος εξολοθρευτής δαιμόνων με ατσάλινη θέληση, δεν έχει νιώσει ποτέ του ερωτικό πόθο -μέχρι που γνωρίζει την Μπιάνκα. H σαγηνευτική αλλά θανάσιμα επικίνδυνη Άρπυια θα είναι για τον αγνό Λίσαντερ ο μεγαλύτερος πειρασμός που έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Και ο πρώτος που δε θα μπορέσει να του αντισταθεί...

Αγάπα με ως το θάνατο της Maggie Shayne:
Είκοσι δύο χρόνια πριν, τέσσερα αγόρια καταδικάστηκαν για το φόνο μιας νεαρής κοπέλας. Τώρα, με τη μορφή μιας ωραίας γυναίκας, το θύμα τους αναζητά εκδίκηση. Και μόνο ένας άντρας έχει την τόλμη να σκαλίσει το παρελθόν για να βρει τα κρυμμένα μυστικά του... και να την απελευθερώσει.

Η κυρά του Νείλου της Susan Krinard:
Η λαίδη Ταμέρι πιστεύει ότι είναι η μετενσάρκωση μιας αρχαίας Αιγύπτιας πριγκίπισσας και ο Λίο Έρσκιν είναι αποφασισμένος να της αποδείξει ότι κάνει λάθος. Ούτε που φαντάζεται ότι οι δυο τους πρόκειται να ανακαλύψουν μια προφητεία που θα τους ενώσει άρρηκτα για πάντα...

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Gena Showalter

Gena Showalter (Συγγραφέας)

Η Τζίνα Σογουόλτερ έχει βρεθεί πολλές φορές στη λίστα των best seller των New York Times και της USA Today με τις "απόλυτα συναρπαστικές" ιστορίες της που "διαβάζονται απνευστί", όπως σημειώνει η κριτική. Με πάνω από πενήντα έργα στο ενεργητικό της, έχει αποδείξει το ταλέντο της σε πολλά διαφορετικά είδη, από το σύγχρονο αισθηματικό μυθιστόρημα μέχρι το εφηβικό. Αλλά το σήμα κατατεθέν της, το είδος στο οποίο αφήνει ελεύθερη όλη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά της, είναι οι σκοτεινές ιστορίες με υπερφυσικά στοιχεία. Ξεχωριστή θέση στο έργο της κατέχει η εμπνευσμένη σειρά της Άρχοντες του Κάτω Κόσμου, που συνάρπασε το αναγνωστικό κοινό τόσο των ΗΠΑ όσο και της Ευρώπης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Maggie Shayne

Maggie Shayne (Συγγραφέας)

Η Μάγκι Σέιν έχει γράψει πάνω από σαράντα έργα πολλά από τα οποία έχουν αποσπάσει σημαντικά βραβεία. Στις ιστορίες της ζωντανεύει ένας συναρπαστικός, σκοτεινός κόσμος όπου τα βαμπίρ δεν είναι μόνο πλάσματα της νύχτας, αλλά πλάσματα με δυνατά συναισθήματα και παράφορα πάθη. Η γραφή της διακρίνεται για τη δύναμη, την ευφυΐα και την πρωτοτυπία της. Η φορτισμένη ατμόσφαιρα των έργων της, οι έντονες συγκινήσεις και οι οριακές καταστάσεις με τις οποίες της αρέσει συχνά να φέρνει αντιμέτωπους τους χαρακτήρες της της έχουν χαρίσει φανατικούς αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο και τακτικές εμφανίσεις στις λίστες των best seller των New York Times, της USA Today και πολλών άλλων εντύπων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
304
Διαστάσεις:
19x12
Βάρος:
0.358 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση