Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τα οικονομικά της υγείας
(Γλωσσάριο βασικών όρων και εννοιών)

Offer
Δεδομένου ότι τα οικονομικά της υγείας συνιστούν ένα δημοφιλές επιστημονικό πεδίο στη χώρα μας, διαπιστώνεται και αναγνωρίζεται συνεχώς η ανάγκη ορθής, και σαφούς χρήσης των επιστημονικών όρων των οικονομικών της υγείας. Η αναγκαιότητα της έκδοσης του Γλωσσαρίου Βασικών Όρων και Εννοιών των Οικονομικών της Υγείας βασίζεται στις διευρυμένες εκπαιδευτικές ανάγκες και αποσκοπεί αφ΄ενός στην αποκατάσταση της εννοιολογικής πληρότητας και αφ΄ετέρου στην ακριβή και ορθή παρουσίαση των επιστημονικών όρων και εννοιών.

Η έκδοση αυτή απευθύνεται στους μεταπτυχιακούς φοιτητές και στους επιστήμονες και ερευνητές, οι οποίοι εργάζονται στον υγειονομικό τομέα, και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα εύχρηστο εργαλείο και έναν κώδικα στην απόκτηση κοινής διεπιστημονικής γλώσσας, με την ελπίδα ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

24χ17 εκ., 224 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Οικονομικά και Πολιτικές Υγείας
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 330 (Οικονομία ), 351.7 (Υγειονομική πολιτική )
ISBN: 978-960-02-2446-7
ISBN (10ψήφιο): 960-02-2446-3
Βάρος: 0.405 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
14.91
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

9.54
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Χριστίνα Λασπά είναι οικονομολόγος, διδάκτορας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι μεταπτυχιακές σπουδές της επικεντρώθηκαν στη Διοίκηση και Οργάνωση Υπηρεσιών Υγείας, ενώ η διδακτορική της διατριβή εμβάθυνε στα Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας και στην εφαρμογή τους στο νοσοκομειακό περιβάλλον. Έχει δημοσιεύσει άρθρα για πολλά θέματα μάνατζμεντ, όπως θέματα ποιότητας υπηρεσιών υγείας, επιχειρησιακής έρευνας, αξιολόγησης οργανισμών υγείας, καθώς και αξιολόγησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.