Ο μάγειρας του έρωτα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο μάγειρας του έρωτα

Μυθιστόρημα

Martin Suter

Ο Μαραβάν, ένας πολιτικός πρόσφυγας από τη Σρι Λάνκα, αναζητά την τύχη του στη Ζυρίχη, όπου δουλεύει βοηθός σε κουζίνα εστιατορίου. Μια άτυχη στιγμή και η γνωριμία του με την Αντρέα, μια γοητευτική Ελβετίδα, του ανοίγουν καινούργιες προοπτικές και του επιτρέπουν να ξεδιπλώσει το μεγάλο του ταλέντο: τη μαγειρική. To "Love Food" είναι πια γεγονός και ο Μαραβάν γίνεται o περιζήτητος "μάγειρας του έρωτα", ο οποίος, συνδυάζοντας τις πανάρχαιες αγιουρβεδικές αφροδισιακές συνταγές με τη μοριακή γαστρονομία, προσφέρει στους πελάτες του πρωτόγνωρες αισθησιακές εμπειρίες.

Ένα μυθιστόρημα που ταξιδεύει τον ευτυχή αναγνώστη του σε ένα γαστριμαργικό σύμπαν πασπαλισμένο με τέσσερα εκρηκτικά υλικά: τον εξωτισμό, το χρήμα, την ευζωία και τον αισθησιασμό. Από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εκδοτικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

"Ο Μάρτιν Ζούτερ προσεγγίζει με τα μυθιστορήματά του ένα τεράστιο κοινό. Γράφει συναρπαστικές και καλά δομημένες ιστορίες, που το στήσιμό τους θυμίζει κινηματογραφικές ταινίες".

(Wolfgang Hobel, "Der Spiegel")

Μάρτιν Ζούτερ - Ο μάγειρας του έρωτα from Kastaniotis Editions on Vimeo.

Αλεξάνδρα Παύλου (Μεταφραστής)


Martin Suter

Martin Suter (Συγγραφέας)

Ο Μάρτιν Ζούτερ γεννήθηκε το 1948 στη Ζυρίχη. Επί χρόνια διαφημιστής αποφάσισε το 1991 να αφοσιωθεί αποκλειστικά στη συγγραφή. Σήμερα εργάζεται ως συγγραφέας, αρθρογράφος και σεναριογράφος. Τα δύο του μυθιστορήματα "Small World" (για το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερου ξένου μυθιστορήματος πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα στη Γαλλία) και "Die dunkle Seite des Mondes" γνώρισαν διεθνή επιτυχία. Ζει με τη σύζυγό του στην Ισπανία και τη Γουατεμάλα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
285
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.435 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση