Άγρια απόλαυση
zoom in

Μπορεί ν` αντέξει οποιοδήποτε πόνο, εκτός από τη σκέψη πως θα τη χάσει...

Ο Ρέγιες κουβαλάει στους ώμους του μια φρικτή καταδίκη. Κυριευμένος από το δαίμονα του πόνου, δεν έχει το δικαίωμα να νιώθει απόλαυση. Όμως, ποθεί μια θνητή γυναίκα, την Ντανίκα Φορντ... Τη θέλει πιο πολύ κι από τη ζωή του, και για να την αποκτήσει είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα -ακόμη και να τα βάλει με τους θεούς.

Η Ντανίκα είναι κυνηγημένη. Εδώ και μήνες κρύβεται από τους Άρχοντες του Κάτω Κόσμου, τους αθάνατους πολεμιστές που δε θα ησυχάσουν αν δεν καταστρέψουν εκείνη και την οικογένειά της. Τα όνειρά της, όμως, στοιχειώνει ο Ρέγιες, ο πολεμιστής που το καυτό του άγγιγμα δεν μπορεί να ξεχάσει. Αλλά το σμίξιμό τους μπορεί να σημάνει το θάνατο για όλους όσους αγαπούν και οι δύο...

Σαμάνθα Κωνσταντέα (Μεταφραστής)


Gena Showalter

Gena Showalter (Συγγραφέας)

Η Τζίνα Σογουόλτερ έχει βρεθεί πολλές φορές στη λίστα των best seller των New York Times και της USA Today με τις "απόλυτα συναρπαστικές" ιστορίες της που "διαβάζονται απνευστί", όπως σημειώνει η κριτική. Με πάνω από πενήντα έργα στο ενεργητικό της, έχει αποδείξει το ταλέντο της σε πολλά διαφορετικά είδη, από το σύγχρονο αισθηματικό μυθιστόρημα μέχρι το εφηβικό. Αλλά το σήμα κατατεθέν της, το είδος στο οποίο αφήνει ελεύθερη όλη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά της, είναι οι σκοτεινές ιστορίες με υπερφυσικά στοιχεία. Ξεχωριστή θέση στο έργο της κατέχει η εμπνευσμένη σειρά της Άρχοντες του Κάτω Κόσμου, που συνάρπασε το αναγνωστικό κοινό τόσο των ΗΠΑ όσο και της Ευρώπης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
377
Διαστάσεις:
19x12
Βάρος:
0.231 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση