Ατλάν: η υποβρύχια Ατλαντίδα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ατλάν: η υποβρύχια Ατλαντίδα

Διορατική επικοινωνία και προσωπική ξενάγηση

Ιωάννα Παρασκευά

Ατλαντίδα!
Μια λέξη γεμάτη μυστήριο, ενέργεια και δημιουργικότητα. Μια λέξη που ενέπνευσε πολλούς
ανθρώπους διαφόρων επιπέδων και που ακόμα εμπνέει. Ένα όνομα που μόλις το ακούς ξυπνά μέσα σου μνήμες από το παρελθόν και συγκίνηση ψυχής.

Η πολιτεία της Ατλαντίδος βυθίστηκε το 10000 π.Χ. και υπάρχει με όλο τον υποβρύχιο εξοπλισμό της κάτω από τη θάλασσα. Υπάρχουν πολλές αναφορές από διάφορα επίπεδα γνώσεως όμως κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν υπάρχει ή όχι.

Οι Άτλαντες από τον υποβρύχιο βυθό στέλλουν μήνυμα στην ανθρωπότητα της γης και τους λένε ότι υπάρχουν ζουν και αναπνέουν με τον φυσιολογικό τρόπο. Το επιτελείο της Ατλάν θέλει να δώσει την ύπαρξη της θέσης της και μερική γνώση από την ζωή που επικρατεί υποβρυχίως. Η Ατλαντίδα και η Ατλάν είναι ταυτόσημη. Είναι η ίδια η χαμένη Ατλαντίδα, όμως τώρα που είναι βυθισμένη ονομάζεται Ατλάν, επειδή οι ενέργειες περιφοράς έχουν αλλάξει.
θα αναδυθεί η Ατλαντίδα;

Ιωάννα Παρασκευά

Ιωάννα Παρασκευά (Συγγραφέας)

Η Ιωάννα Παρασκευά γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου από γονείς ευσεβείς και ενάρετους. Μεγάλωσε με ανθρωπιά και συνείδηση. Στήριγμα και παρηγοριά για όλους. Πιστεύει σε ιερά και ιδανικά και τα υπερασπίζεται με όλη την αγάπη που έχει στην ψυχή της. Πέρασε από πολλές δοκιμασίες στη ζωή της που όμως πάντα τα αντιμετώπιζε με αξιοπρέπεια και ηρεμία. Αυτός ο διαρκής αγώνας ζωής την οδήγησε στην αποκάλυψη των Μυστηρίων του σύμπαντος και όπως είναι φυσικό στην υποβρύχια Ατλαντίδα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Λευκωσία
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
111
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.224 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση