Ταξίδια που καθόρισε η μοίρα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ταξίδια που καθόρισε η μοίρα

Μυθιστόρημα

Ξένια Ευστρατίου - Πολυκάρπου

Η ζωή η ίδια είναι ένα μεγάλο ταξίδι, κατά την πορεία του οποίου μπορεί να συμβούν απρόσμενα περιστατικά. Κάπως έτσι... απρόσμενα, αναπάντεχα, μια πρόσκληση γίνεται η αιτία να ξαναζωντανέψει το παρελθόν και να χαραχτεί ανεξίτηλα το μέλλον τεσσάρων κοριτσιών...
Μετά από πολλά χρόνια, τέσσερις συμμαθήτριες συναντώνται στο σταυροδρόμι της μοίρας και ορκίζονται αιώνια πίστη και φιλία.
Στη συνέχεια έρχονται αντιμέτωπες με πρωτόγνωρες καταστάσεις, συναισθήματα αγάπης και πόνου...όταν συνταρακτικά γεγονότα τις συγκλονίζουν και αλλάζουν την ρότα της διαδρομής τους.
Θα βρουν τη δύναμη ν` αντιμετωπίσουν τα φουρτουνιασμένα κύματα στα ταξίδια που τους καθόρισε η μοίρα;


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ξένια Ευστρατίου - Πολυκάρπου

Ξένια Ευστρατίου - Πολυκάρπου (Συγγραφέας)

Η Ξένια Ευστρατίου Πολυκάρπου γεννήθηκε στην Κερύνεια. Σπούδασε Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις και σήμερα εργάζεται σε Ελεγκτικό Γραφείο. Από μικρή ασχολείται με το στίχο και στη συνέχεια με τη συγγραφή βιβλίων. Έχει ήδη εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές ("Παλμοί ψυχής" και "Βίκτωρος Ουγκώ 19") τρία βιβλία ("Μήνυμα από τον έβδομο ουρανό", "Σκέφτομα θετικά", "Κλεμμένα χρόνια" κι ένα βιβλίο στην Ελλάδα "Έκανα λάθος συγχώρεσέ με"). Συμμετείχε 12 φορές ως συνθέτης και στιχουργός στον διαγωνισμό Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού που διοργανώνει το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και το 2006 πήρε τη δεύτερη θέση με το τραγούδι "Ξεκόλλα ποιον". Αρκετοί δε από τους στίχους της έχουν κυκλοφορήσεις σε CD΄s.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Λευκωσία
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
351
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.549 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση