Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κοινωνικό μάρκετινγκ
Συγγραφέας:   Περικλής Πολυζωίδης


No Cover
Το παρόν βιβλίο αποτελεί εισαγωγή στην έννοια και τις τεχνικές του κοινωνικού μάρκετινγκ, με στόχο την ανάπτυξη της νέας αυτής επιστήμης και τη μεγιστοποίηση των ευεργετικών αποτελεσμάτων που αποδεδειγμένα μπορεί να έχει για το κοινωνικό σύνολο. Βασική προϋπόθεση κάθε επιτυχημένης εκστρατείας κοινωνικού μάρκετινγκ είναι η συνεργασία μεταξύ κοινωνικών επιστημόνων και ειδικών του μάρκετινγκ.

Το βιβλίο απευθύνεται πρωταρχικά σε στελέχη και φοιτητές της κοινωνικής πολιτικής που δεν έχουν εκπαιδευτεί στο μάρκετινγκ, θα ήταν ωστόσο λάθος να εννοηθεί ότι ο ερευνητής του κοινωνικού μάρκετινγκ μπορεί να αποκτήσει αρκετά εφόδια ώστε να παρακάμψει τον ειδικό του μάρκετινγκ και να αναπτύξει αυτόνομη δράση. Αντιθέτως, ο ρόλος του βιβλίου είναι η κατανόηση του διακριτού ρόλου μεταξύ των δύο επιστημονικών κλάδων και η παρότρυνση και διευκόλυνση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Από αυτήν την άποψη το βιβλίο θα μπορούσε να είναι εξίσου χρήσιμο για όλο το φάσμα των κοινωνικών επιστημόνων που ενδιαφέρονται για προσεγγίσεις κοινωνικού μάρκετινγκ, αλλά και για τους ειδικούς του κοινωνικού μάρκετινγκ που θα ήθελαν να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους κοιτώντας τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική, αυτή του κοινωνικού επιστήμονα.

24χ17 εκ., 594 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Κομοτηνή
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ), 361.2 (Κοινωνική πολιτική)
ISBN: 978-960-99122-2-8
ISBN (10ψήφιο): 960-99122-2-2
Βάρος: 1.24 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
50.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

44.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Περικλής Πολυζωίδης είναι Λέκτορας στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, όπου ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή υπό την επίβλεψη της Καθηγήτριας Μαρίας Πετμεζίδου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Diplom Oekonom του Τομέα Οικονομικών Επιστημών του Justus Liebig Πανεπιστημίου του Giessen. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται σε θέματα εθελοντισμού, κοινωνικού marketing, κοινωνίας πολιτών και κοινωνικής ποιότητας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.