Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές

Διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές
Οι πρακτικές παρακλινικές μέθοδοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κλινικής ιατρικής. Για να προβούμε στην εφαρμογή μιας μεθόδου στην πράξη με ασφάλεια, προκαλώντας συγχρόνως στον ασθενή ελάχιστη δυσφορία και μέγιστη ωφέλεια, απαιτείται μεγάλη αντίληψη των συνολικών απαιτήσεών της. Πριν από τη διενέργεια κάποιας τεχνικής θα χρειαστεί να αναρωτηθούμε ποιες είναι οι ενδείξεις, ποιος εξοπλισμός απαιτείται, ποιες παγίδες υπάρχουν, δηλαδή τι χρειάζεται για να είναι η μέθοδος επιτυχής.
Στο εγχειρίδιο αυτό περιγράφονται συνολικά 25 πρακτικές μέθοδοι. Πολλές διενεργούνται συχνά στα νοσοκομεία και μερικές στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Κάθε μέθοδος περιγράφεται λεπτομερώς από κλινικούς γιατρούς που την εκτελούν και την επιβλέπουν συχνά. Ο σκοπός κάθε περιγραφής είναι να καθοδηγήσει τον γιατρό με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στην τεχνική που περιγράφεται.
Το εγχειρίδιο αποσκοπεί να βοηθήσει τόσο τους υποψήφιους γιατρούς όσο και το νεότερο ενεργό ιατρικό προσωπικό των περισσότερων κλινικών ιδιοτήτων.

21χ14 εκ., 300 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616.075 (Ιατρική διάγνωση)
Άλλα πρόσωπα: Θεόδωρος, ιατρός παθολόγος Γεωργίου (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-7461-12-4
ISBN (10ψήφιο): 960-7461-12-6
Βάρος: 0.496 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 1995
Γράψε τη δική σου κριτική
11.48
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.22
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.