Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
ABC στη συμπληρωματική ιατρική
(Και άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις)

No Cover
Η συμπληρωματική ιατρική γίνεται ένα όλο και περισσότερο σημαντικό στοιχείο της φροντίδας υγείας. Το βιβλίο ABC στη Συμπληρωματική Ιατρική παρέχει μια πρακτική, συνοπτική και ξεκάθαρη έποψη αυτού του αναδυόμενου πεδίου. Η παρούσα δεύτερη έκδοση, πλήρως αναθεωρημένη και ενημερωμένη, συνιστά μια έγκυρη εισαγωγή στις συμπληρωματικές θεραπείες.
Το βιβλίο ABC στη Συμπληρωματική Ιατρική απαντά σε κοινές ανησυχίες όσον αφορά στη συμπληρωματική ιατρική και δίνει οδηγίες για τη λήψη των κατάλληλων αποφάσεων στον αληθινό κόσμο της κλινικής πρακτικής. Παρέχει δομημένες πληροφορίες για καθεμία από τις κυριότερες συμπληρωματικές θεραπείες και συμβουλές για την εκάστοτε κατάσταση σε σχέση με τη συμπληρωματική ιατρική και συν τοις άλλοις σκιαγραφεί στρατηγικές για τη συζήτηση της συμπληρωματικής ιατρικής με τους ασθενείς.
Με δεδομένη την πληθώρα των πληροφοριών που αφορούν στη συμπληρωματική ιατρική, πολλές από τις οποίες προέρχονται από κάθε λογής πηγές, το βιβλίο ABC στη Συμπληρωματική Ιατρική παρέχει στους ιατρούς και στους λοιπούς επαγγελματίες υγείας ουσιαστική καθοδήγηση από μια πηγή πραγματικά έγκυρη.

28χ21 εκ., 78 σελίδες
Ονομασία σειράς: ABC
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 615.8 (Θεραπείες), 610 (Ιατρική)
Άλλα πρόσωπα: Δημήτριος Κουτσονικόλας (Επιμελητής) , Ιωάννης Λιαγκούρης (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-394-720-2
ISBN (10ψήφιο): 960-394-720-2
Βάρος: 0.422 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
32.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

28.80
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.