Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εταιρική διακυβέρνηση
(Διεθνής πρακτική και ελληνική εμπειρία)

Εταιρική διακυβέρνηση
Περιεχόμενα:
- Η Εταιρική Διακυβέρνηση. Θεωρία, Προσεγγίσεις, Μηχανισμοί
- Εταιρική Διακυβέρνηση και Συναφή Θέματα της Διοικητικής, Οργανωσιακής, Νομικής, Ελεγκτικής, Χρηματοοικονομικής και Πληροφορικής Επιστήμης
- Η εφαρμογή των Συστημάτων Εταιρικής Διακυβέρνησης στην Ελλάδα

Η "Εταιρική Διακυβέρνηση" αποτελεί μία προσπάθεια για την μελέτη και σχεδιασμό συστημάτων και αρχών που ενισχύουν την ικανότητα των εταιρειών να ανταποκριθούν στο σύγχρονο δυναμικό και σύνθετο περιβάλλον. Οι έννοιες και αντιλήψεις για το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον των εταιρειών τις τελευταίες δεκαετίες έχουν αλλάξει. Η σύγχρονη διοικητική επιστήμη επιβάλλει την αντιμετώπιση του ζητήματος της Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Το βιβλίο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εισάγει ομαλά τον αναγνώστη στις βασικές έννοιες και αρχές της Εταιρικής Διακυβέρνησης, παραθέτει την διεθνή πρακτική και έχει εκτενή αναφορά στην ελληνική εμπειρία και πρακτική. Το βιβλίο είναι χρηστικό και ιδιαίτερα ευανάγνωστό γιατί χρησιμοποιεί μεγάλο αριθμό παραδειγμάτων από την διεθνή και ελληνική πραγματικότητα.
Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές της διοικητικής επιστήμης, ερευνητές και επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να μελετήσουν την δομή, οργάνωση, στρατηγική των εταιρειών.

24χ17 εκ., 416 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-6706-23-3
ISBN (10ψήφιο): 960-6706-23-0
Βάρος: 0.869 κιλά
Εκδότης: Σοφία
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
40.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

35.60
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Θεμιστοκλής Λαζαρίδης είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και υποψήφιος διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης). Έχει εργασθεί επό μια δεκαετία ως σύμβουλος επιχειρήσεων (έχει επιμεληθεί πολλά επιχειρηματικά σχέδια ή έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση τους και έχει αναπτύξει αρκετά μεγάλή μελετητικής δραστηριότητα). Ακόμη διετέλεσε στέλεχος μεγάλης χρηματιστηριακής εταιρίας για 4 σχεδόν έτη. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως εργαστηριακός συνεργάτης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Τμήμα Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών), όπου μεταξύ άλλων διδάσκει και το μάθημα της αποτίμησης επιχειρήσεων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.