Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διοίκηση επιχειρήσεων
Συγγραφείς:   Thomas S. Bateman, Scott A. Snell,


Διοίκηση επιχειρήσεων
Η Διοίκηση και η Διαχείριση (managment), Το Εξωτερικό Περιβάλλον και η Οργανωτική Κουλτούρα, Η Λήψη Διοικητικών Αποφάσεων, Ο Σχεδιασμός και η Στρατηγική Διοίκηση, Η Ηθική και η Βιομηχανική Ευθύνη, Η Διεθνής Διαχείριση, Η επιχειρηματικότητα, Η Επιχειρησιακή Δομή, Η Επιχειρησιακή Δεξιότητα, Η Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού, Η Ηγεσία, Δίνοντας Κίνητρο για Απόδοση, Η Ομαδική Εργασία, Η Επικοινωνία, Ο Διοικητικός Έλεγχος, Η Διαχείριση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας, Η Δημιουργία και η Διαχείριση της Αλλαγής.

25χ18 εκ., 1228 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
Άλλα πρόσωπα: Αναστασία Ζουρνατζή (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-418-265-7
ISBN (10ψήφιο): 960-418-265-Χ
Βάρος: 2.774 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
135.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

121.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Thomas S. Bateman είναι καθηγητής και συντονιστής σπουδών στο πεδίο του μάνατζμεντ στο Mclntire School of Commerce του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια. Διδάσκει Ηγεσία και διευθύνει ένα νέο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με αντικείμενο την Ηγεσία το οποίο είναι ανοιχτό σε προπτυχιακούς φοιτητές όλων των ειδικοτήτων. Πριν την ένταξη του στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, δίδαξε οργανωσιακή συμπεριφορά στο Kenan-Flager Business School του Πανεπιστημίου της Β. Καρολίνας σε προπτυχιακούς φοιτητές, φοιτητές μεταπτυχιακών τμημάτων διοίκησης επιχειρήσεων, υποψήφιους διδάκτορες και στελέχη επιχειρήσεων. Δίδαξε, επίσης, για δύο χρόνια, ως επισκέπτης καθηγητής, στην Ευρώπη -στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Μάνατζμεντ (Institute of Management Development/IMD), ένα από τα παγκοσμίου φήμης κέντρα σχεδίασης και υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για υποψήφια στελέχη επιχειρήσεων. Ο Καθηγητής Bateman ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή στη διοίκηση επιχειρήσεων, στο Πανεπιστήμιο της Indiana το 1980. Νωρίτερα είχε λάβει το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Εκτός από τη Βιρτζίνια, το UNC-Chapel Hill και το IMD, ο Δρ. Bateman δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Α & Μ του Τέξας και στα Πανεπιστήμια της Tulane και της Indiana. Ο Καθηγητής Bateman είναι ένας ενεργός ερευνητής τον τομέα του μάνατζμεντ, συγγραφέας και σύμβουλος επιχειρήσεων. Συμμετείχε στη συντακτική επιτροπή των ποιο έγκριτων ακαδημαϊκών περιοδικών και έχει παρουσιάσει πλήθος άρθρων σε επαγγελματικές συναντήσεις με αντικείμενο τη λήψη διοικητικών αποφάσεων, το εργασιακό στρες, τη διαπραγμάτευση, τις δεσμεύσεις και τα κίνητρα των εργαζομένων, την ομαδική λήψη αποφάσεων και την επαγγελματική ικανοποίηση. Τα άρθρα του παρουσιάστηκαν σε επιστημονικά περιοδικά μεταξύ των οποίων τα Academy of Management Journal, Academy of Management Review, Journal of Applied Psychology, Organizational Behavior and Human Decision Process, Journal of Management, Business Horizons, Journal of Organizational Behavior και Decision Sciences. Τα κέντρα επιχειρηματικής συμβουλευτικής και έρευνας του Δρ.Β&ιεπιαη με αντικείμενο την βαθειά γνώση της επιχειρηματικής πρακτικής των στελεχών των διαφόρων επιχειρήσεων, τη διοίκηση σε ό,τι αφορά την επίλυση προβλημάτων σε κάθε οργανωτικό επίπεδο, τους διάφορους τύπους προληπτικής συμπεριφοράς από μέρους των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα και την επιτυχημένη επιδίωξη μακροπρόθεσμων στόχων. Συνεργάστηκε με πολλές επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων οι: Nokia, Singapore Airlines, Bankers Association και US Chamber of Commerce.

O Scott Snell είναι καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Darden School of Business ου Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια. Διδάσκει στα πεδία της ηγεσίας και της οργάνωσης επιχειρήσεων και είναι ειδικός στη στρατηγική διοίκηση και διαχείριση ανθρώπινων πόρων. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με επιχειρήσεις όπως η CIGNA, η Deutsche Telecom, η Shell και η World Bank, ευθυγραμμίζοντας τη διοίκηση και διαχείριση ανθρώπινων πόρων με το στρατηγικό μάνατζμεντ. Ο καθηγητής Snell συνέγραψε περισσότερα από 50 άρθρα σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και υπήρξε μέλος της συντακτικής επιτροπής πολλών περιοδικών, μεταξύ των οποίων, τα Academy of Management Journal, Academy of Management Review, Human Resource Management Review, Human Resource Management, Industrial Relations, Journal of Business Research, Journal of Management, Journal of Managerial issues, Journal of Management Studies, Organizational Dynamics, Organizational Studies, Personnel Psychology και Strategic Management Journal.Συνέγραψε επίσης, τρία βιβλία, συγκεκριμένα τα: "Management: Leading and Collaboration in a Competitive World", "Managing Human Resources" και "Managing People and Knowledge in Professional Service Firms" Συμμετείχε στην επιτροπή της Ένωσης για τη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (Society for Human Resource Management Foundation), του τμήματος Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων της Ακαδημίας (the Academy of Human Resource Management Division) και των περιοδικών Human Resource Management Kai Academy of Management. Πριν καταλήξει στο Darden School of Business, το 2007, ο Δρ. Snell ήταν καθηγητής και διευθυντής του κέντρου για την εκπαίδευση στελεχών του Πανεπιστημίου του Cornel και καθηγητής μάνατζμεντ στο Smeal College of Business Administration στο πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας. Πήρε το πτυχίο του στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι και το μεταπτυχιακό του καθώς και το διδακτορικό του δίπλωμα στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Μεγάλωσε στο Lodi του Οχάιο αλλά τώρα ζει στην πόλη Charlottesville της Βιρτζίνια με τη γυναίκα και τα τρία παιδιά του.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.