Η γυναίκα που δεν ήθελε
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η γυναίκα που δεν ήθελε

Gene Wilder

11.94€ -10% 10.75€

Στο μυθιστόρημα αυτό ο Τζέρεμι Γουέμπ, ένας νεαρός βιολιστής ορχήστρας παθαίνει νευρικό κλονισμό. Για να συνέλθει τον στέλνουν σε ένα θέρετρο στο Μπαντενβάιλερ, στη Γερμανία. Εκεί συναντάει τον Αντόν Τσέχωφ, με τον οποίο αναπτύσσει μια στενή φιλία. Εκεί γνωρίζει και την Κλάρα -τη γυναίκα που δε θέλει- και προσπαθεί να την κατακτήσει. Συναντάει δυσκολίες. Η Κλάρα δεν είναι διατεθειμένη να υποκύψει στο φλερτ του. Όμως ο Τζέρεμι θα επιμείνει. Η γλώσσα του Wilder είναι κομψή και συγκινητική. Η ρομαντική ματιά του πάνω στα δυνατά αισθήματα που συγκλονίζουν τους ήρωες αυτής της ερωτικής ιστορίας κάνουν το `Η γυναίκα που δεν ήθελε` ένα βιβλίο ιδιαίτερα συναρπαστικό.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Δημήτρης Μαμαλούκας

Δημήτρης Μαμαλούκας (Μεταφραστής)

Ο Δημήτρης Μαμαλούκας γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα, όπου και κατοικεί. Είναι πτυχιούχος φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Lecce, Ιταλία. Το 1999 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Απόπειρα το μυθιστόρημά του "Όσο υπάρχει αλκοόλ υπάρχει ελπίδα". Το βιβλίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με τίτλο "Όσο υπάρχει αλκοόλ...". Τα επόμενα βιβλία του είναι: "Ο μεγάλος θάνατος του Βοτανικού", Καστανιώτης, 2003, "Η απαγωγή του εκδότη", Καστανιώτης, 2005, "Η χαμένη βιβλιοθήκη του Δημητρίου Μόστρα", Καστανιώτης, 2007, "Η μοναξιά της ασφάλτου", Λιβάνης, 2008, και "Κοπέλα που σε λένε Φίνι", Λιβάνης, 2009. Ασχολείται με τη μετάφραση και γράφει κριτική λογοτεχνίας στην "Κυριακάτικη Αυγή" και στο περιοδικό "Διαβάζω".

Gene Wilder

Gene Wilder (Συγγραφέας)

Ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Έχει υπάρξει υποψήφιος για Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου για το ρόλο του Λέο Μπλουμ στους "Παραγωγούς". Πρωταγωνίστησε στο "Φρανκενστάιν Τζούνιορ" με το οποίο κέρδισε άλλη μια υποψηφιότητα για Όσκαρ (πρωτότυπου σεναρίου). Άλλη πολύ γνωστή ταινία του είναι: "Η γυναικάρα με τα κόκκινα" στην οποία το σενάριο είναι δικό του και έχει κάνει και τη σκηνοθεσία. Τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει την προσοχή του στο γράψιμο και έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία. Σήμερα ζει στο Κονέκτικατ με τη σύζυγό του, Κάρεν.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Κέρκυρα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
172
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.24 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση