Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κεντρικό Πήλιο

Κεντρικό Πήλιο
Ο πεζοπορικός χάρτης Κεντρικού Πηλίου είναι ο δεύτερος τίτλος της TERRAIN στη σειρά χαρτών βουνών,τη σειρά που θέτει νέες προδιαγραφές ποιότητας στην κατηγορία.

Ο χάρτης Κεντρικού Πηλίου της Terrain είναι ο πρώτος που:

Αποτυπώνει όλα τα μονοπάτια με τις χιλιομετρικές αποστάσεις τους. Σε σχέση με άλλους πεζοπορικούς χάρτες αποτυπώνει πολύ περισσότερα μονοπάτια. Αποτυπώνει επίσης όλα τα αναρριχητικά πεδία με τοπογραφικό πολύγωνο, καθώς και τα ονόματά τους και τις προσβάσεις τους.

Σε συνεργασία με τον ορειβάτη Νίκο Μαγγίτση, αποτυπώνει τις διαδρομές των αγώνων ορεινού τρεξίματος Kentavros που διοργανώνονται στο βουνό. Ακόμα, αποτυπώνει προτεινόμενες ποδηλατικές διαδρομές. Σε συνεργασία με τον Γιώργο Ανδρέου, σημειώνει τις ασφαλισμένες διαδρομές canyoning στο Κεντρικό Πήλιο. Υπογραμμίζει με ειδικό σύμβολο τις πιο όμορφες και γραφικές διαδρομές στο βουνό και δίνει αναλυτικές περιγραφές για τις τέσσερις καλύτερες πεζοπορικές διαδρομές στο βουνό. Επίσης, αποτυπώνει έναν μεγάλο πλούτο πληροφοριών, που περιλαμβάνει σημεία ενδιαφέροντος όπως τα μοναστήρια κατηγοριοποιημένα σε νεότερα και παλαιότερα, τα ξωκλήσια, σημεία θέας, και πολλά άλλα.

Στην πίσω όψη του χάρτη περιλαμβάνεται ένας μεγάλος, αναλυτικός και ενημερωμένος χάρτης της πόλης του Βόλου σε κλίμακα 1:6.000, καθώς και ένας πολύ λεπτομερής χάρτης της περιοχής Τσαγκαράδας στην κλίμακα 1:15.000. Όπως όλοι οι χάρτες της Terrain, ο χάρτης Κεντρικού Πηλίου είναι τυπωμένος σε υλικό Polyart, που είναι αδιάβροχο και δεν σκίζεται. Είναι κατασκευασμένος στο Γεωδαιτικό Σύστημα Αναφοράς WGS 84, και περιλαμβάνει και κανάβο ΕΓΣΑ 87.

25χ13 εκ.,
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Terrain Cartography
Μορφή: Χάρτης
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 912.495 (Ελλάς - Χάρτες)
Άλλα πρόσωπα: Στέφανος Γ. Ψημένος (Επιμελητής) , Δημήτρης Σταμάτης (Επιμελητής) , Στέλιος Κοσμόπουλος (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-9456-17-3
ISBN (10ψήφιο): 960-9456-17-0
Βάρος: 0.074 κιλά
Εκδότης: Terrain
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
7.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

6.23
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.