Quija
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Quija

Το πνευματικό τραπεζάκι της μεταψυχικής: Καλέστε το πνεύμα που θέλετε και επικοινωνήστε μαζί του

Μάνια Στενιώτη - Μακρή

Σπύρος Μακρής

15.90€ -10% 14.31€
Το πνευματιστικό τραπεζάκι Τρόπος επικοινωνίας για ασφαλή υλοποίηση του πειράματος Το πνευματιοτικό τραπεζάκι πρέπει να κατασκευαστεί από τον χρήστη πνευματιστή και να είναι ξύλινο, ελαφρύ, μικρό, σχήματος τριγωνικού, με τρία πόδια. Στην πρώτη πνευματιστική συνεδρία θα καθήσουν γύρω (από το τραπεζάκι) τέσσερα άτομα (δύο γυναίκες και δύο άντρες), θα το χειριστεί ο έμπειρος πνευματιστής και οι άλλοι θα συντονίζουν τον κύκλο ακουμπώντας στις άκρες των δακτύλων τους, συγκεντρώνουν τη σκέψη τους όλοι μαζί στο πείραμα με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και απόλυτη ησυχία. Το τραπεζάκι μετά από λίγα λεπτά ενεργοποιείται, σηκώνεται από το ένα πόδι και ακούγονται τριγμοί. Εκτελεί κινήσεις και περιστρέφεται. Καλοσορίζουμε το πνεύμα και αρχίζουν οι ερωτήσεις που πρέπει να είναι συγκεκριμένες και σαφείς. Καλή επιτυχία!!!

Μάνια Στενιώτη - Μακρή (Συγγραφέας)

Η Μάνια Μάκρη γεννήθηκε στην Τρίπολη και ζει στην Αθήνα. Παντρεύτηκε τον Σπύρο Μακρή, Επιστημονικό Διευθυντή του Π.Ψ.Κ.Ε.Ε. ο οποίος τη μύησε στη Μεταφυσική, μαζί με τον Δρα. Αντώνιο Πισσάνο, τον ιατρό Θωμά Λαλαπάνο, τον Γιώργο Βλαχοδημητράκο, Ψυχολόγο-Λογοτέχνη και ιδρυτή της Ελεύθερης σχολής Υπαρξιακής Φιλοσοφίας και του Ινστιτούτου Έρευνας Φιλοσοφίας και Λογοτεχνίας, τον Πέτρο Γράβιγγερ, τον Άγγλο Ολικό Πνευματοθεραπευτή Harry Edwards και πολλούς αξιόλογους Έλληνες Επιστήμονες, συνεργάτες της Επιστημονικής ομάδας της Π.Ψ.Κ.Ε.Ε. Δίδαξε και εκπαίδευσε πολλούς ανθρώπους σε θέματα: Μεταφυσικής, εσωτερισμού, μυστικισμού και παραψυχολογίας. Οργάνωσε και έδωσε πολλές διαλέξεις στην Αρχαιολογική εταιρεία, στη Φ.Σ. "Παρνασσός", στην εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών Θεσσαλονίκης και αλλού. Έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου, μελετώντας και ερευνώντας, όπως αναφέρει στο βιβλίο της "Εκεί που περπατούν οι άγγελοι". Σπούδασε Ψυχολογία και στη συνέχεια παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια στην Ακαδημία της Ζυρίχης. Είναι μητέρα μιας κόρης και ασχολείται με τις εκδόσεις Μακρή και το ερευνητικό τμήμα του Πυθαγόρειου Εργαστηρίου Συμπαντικής Ροής, μέσω του Ανθρώπινου Ενεργειακού πεδίου, την αναγνώριση και τη μελέτη του Εαυτού, σε ομάδες ή ατομικά, πάνω στην πρακτική αρμονική ανάπτυξη του Ανθρώπου. Παράλληλα, ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων αυτοβοήθειας και γνώσης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σπύρος Μακρής

Σπύρος Μακρής (Συγγραφέας)

Ο Σπύρος Μακρής είναι ερευνητής, συγγραφέας και αρθρογράφος. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Εμφανίστηκε στο χώρο των γραμμάτων με το μονοσέλιδο λογοτέχνημα "Έρωτας στον ποταμό του Ηράκλειτου". Στο χώρο της αναδίφησης παρουσιάστηκε με τη μελέτη "Αθηνά, Εριχθόνιος και τεχνητή γονιμοποίηση στην ελληνική αρχαιότητα". Και τα δύο, όπως και άλλα, έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό "Αερότοπος". Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε αρκετά περιοδικά. Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στη μελέτη του τρόπου σκέψης των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. Με κείμενά του έχει συμμετάσχει στα συλλογικά βιβλία: "Ιερή Ελλάδα", "Τι είναι η ψυχή", "Τυπολογία", "Αρχαία ελληνική επιστήμη", "Τα μυστήρια της διατροφής", "Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα" των εκδόσεων "Αρχέτυπο". Από τις ίδιες εκδόσεις κυκλοφορεί το βιβλίο του "Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό φενγκ σούι" και "Αμαζόνες".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
248
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.372 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση