Πως να επιβιώσεις όταν είσαι κορίτσι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πως να επιβιώσεις όταν είσαι κορίτσι

Για παιδιά και εφήβους: Χρυσοί κανόνες όλο σοφία για να γίνει η ζωή πιο απλή και εύκολη

Emmanuelle Rigon

Bernadette Costa - Prades

13.25€ -10% 11.93€

Το σώμα σου αλλάζει αλλά εσύ δεν το βρίσκεις και τόσο φοβερό; Η φίλη σου συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των αγοριών ενώ εσύ όχι; Έχεις την εντύπωση πως οι γονείς σου θα προτιμούσαν να έχουν κάνει αγόρι; Θα ήθελες να σέβονται περισσότερο την προσωπική σου ζωή;

Χαλάρωσε. Το να μεγαλώνεις δεν είναι πάντα εύκολο. Να λοιπόν μερικές έξυπνες ιδέες για να ξεπεράσεις τις μικρές έγνοιες και τα σοβαρά προβλήματα της καινούργιας σου θηλυκότητας. Για να αισθάνεσαι πιο άνετα και να κατανοείς καλύτερα τις αντιδράσεις σου!

Emmanuelle Rigon (Συγγραφέας)

Η Emmanuelle Rigon είναι κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια, συνεργάζεται με βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Bernadette Costa - Prades (Συγγραφέας)

Η Bernadette Costa - Prades είναι δημοσιογράφος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ορέστης Ηλιανός

Ορέστης Ηλιανός (Μεταφραστής)

Ο Ορέστης Ηλιανός γεννήθηκε το 1950 στην Αθήνα. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Γενεύης. Έζησε 25 χρόνια στην Ελβετία, στη Γενεύη και τη Λωζάννη, όπου εργάστηκε ως μουσικός και στη συνέχεια ως παιδαγωγός για άτομα με διανοητική καθυστέρηση. Η πρώτη του παρουσία στα γράμματα ήταν μέσα από τις σελίδες του δίγλωσσου περιοδικού "Η Ηχώ", που εκδιδόταν στο πλαίσιο της Ελληνικής Εστίας Λωζάννης. Ακόλουθα άρχισε να συνεργάζεται με διάφορα άλλα περιοδικά και εφημερίδες των Ελλήνων της Ελβετίας. Έκανε επίσης άφθονες ομιλίες στα ελληνικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά σε όλη την Ελβετία πάνω σε λογοτεχνικά, ιστορικά και φιλοσοφικά θέματα. Στην Ελλάδα έχει δημοσιεύσει δεκάδες ανταποκρίσεις, ρεπορτάζ, αφηγήματα και άρθρα λογοτεχνικού, ιστορικού, επιστημονικού και πολιτικού περιεχομένου σε περισσότερες από είκοσι εφημερίδες της Αθήνας. Κείμενά του έχουν συμπεριληφθεί σε δυο ανθολογίες. Έργα του έχουν τύχει διακρίσεων σε διαγωνισμούς λογοτεχνικών σωματείων. Είναι μέλος της Ads (Ελβετοί Λογοτέχνες), της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
127
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.198 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση