Το μήνυμα του βιβλίου Πράξεις Αποστόλων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το μήνυμα του βιβλίου Πράξεις Αποστόλων

John R. W. Stott

14.93€ -10% 13.44€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789605101220

  • Κατηγορίες:

    Δοκίμια , Χριστιανισμός

  • Έτος κυκλοφορίας

    2010

  • Εκδότης

    Ο Λόγος

O συγγραφέας αυτού του βιβλίου, ο John Stott, πιστεύει ότι Το Βιβλίο των Πράξεων είναι σημαντικό λόγω της ζωντανής ιστορικής δομής του, αλλά και ζωτικό για την έμπνευση που μας δίνει. Η σημερινή εκκλησία έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει κάτι από την αυτοπεποίθηση, τον ενθουσιασμό, το όραμα και τη δύναμη της εκκλησίας του πρώτου αποστολικού αιώνα. Παρ` όλες τις ατέλειες και τα προβλήματα, η νεαρή εκείνη εκκλησία ήταν πλήρης Πνεύματος Αγίου, και αυτό ήταν που την ώθησε να δώσει τη μαρτυρία της.
Οι εμπειρίες της πρώτης εκκλησίας έχουν πολλά να πουν για τα θέματα που αφορούν τους χριστιανούς τού σήμερα. Τι έχουν να μας πουν οι Πράξεις για τις υπερφυσικές εκδηλώσεις του Πνεύματος; Πώς πρέπει να διοργανωθεί η εκκλησία όσον αφορά τους πρεσβύτερους, τους διακόνους, τους ποιμένες και τους άλλους συντελεστές του έργου της; Και φυσικά, πώς μπορεί να προσεγγίσει η εκκλησία έναν κόσμο που χάνεται, και να του φέρει το ένδοξο μήνυμα της σωτηρίας;
Ο John Stott συμπεραίνει: "Οι Πράξεις των Αποστόλων έχουν τελειώσει εδώ και αιώνες. Οι Πράξεις των πιστών του Χριστού, όμως, θα συνεχίζονται "έως της συντελείας του αιώνος"".

Αργύρης Πέτρου

Αργύρης Πέτρου (Επιμέλεια)

Ο Αργύρης Πέτρου γεννήθηκε το 1963 στη Θεσσαλονίκη. Αφού πήρε πτυχίο από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, πήγε στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογία, αποκτώντας δύο τίτλους (Μ.T.S. και M.Div.) από το Ontario Theological Divinity School. Παράλληλα εργάστηκε για επτά χρόνια στο ποιμαντορικό έργο στο Τορόντο. Ζει με την γυναίκα του και τα τρία παιδιά του στον Πειραιά και ποιμαίνει την Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία του Πειραιά. Από το 2006 είναι διευθυντής διοίκησης και καθηγητής Πρακτικής Θεολογίας στο Ελληνικό Βιβλικό Κολέγιο στο Πικέρμι. Διεύθυνε τον εκδοτικό οίκο "Ο Λόγος", οποίος εξέδωσε τρία εξηγητικά του υπομνήματα.

John R. W. Stott

John R. W. Stott (Συγγραφέας)

Ο John Stott είναι ένας σπάνιος συνδυασμός ευαγγελιστή, ποιμένα, διευθυντή και δασκάλου της Βίβλου. Για 25 χρόνια υπηρέτησε σαν πρεσβύτερος της εκκλησίας "All souls church" στο Λονδίνο, και έγινε επίτιμος πρεσβύτερος το 1975. Από τότε έχει συνεχίσει με μια παγκόσμια διακονία σαν αναλυτής της Βίβλου, ηγέτης ιεραποστολής και συγγραφέας. Ανάμεσα στα πολλά βιβλία του είναι το best-seller "Basic Christianity" ("Βασικός Χριστιανισμός"), καθώς επίσης και άλλα, σ΄ αυτές τις σειρές.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χάρης Ι. Νταγκουνάκης (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
638
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.953 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση