Το μήνυμα της Προς Ρωμαίους Επιστολής
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το μήνυμα της Προς Ρωμαίους Επιστολής

John R. W. Stott

14.93€ -10% 13.44€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789605100995

  • Κατηγορίες:

    Δοκίμια , Χριστιανισμός

  • Έτος κυκλοφορίας

    2006

  • Εκδότης

    Ο Λόγος

Tο γράμμα του Παύλου στη νεαρή εκκλησία της Ρώμης έχει επηρεάσει δραματικά τους χριστιανούς μέσα στους αιώνες. Έχει χαρακτηριστεί ως "μια διέξοδος στον ουρανό".
Σ` αυτό ο απ. Παύλος, δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα του Ευαγγελίου - τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη στην Καινή Διαθήκη. Οι ορίζοντές του είναι απεριόριστοι. Περνώντας μέσα από το χρόνο και την αιωνιότητα, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας, αναλύει τα σπουδαία θέματα της δικαίωσης, του αγιασμού και της δόξας.

Αργύρης Πέτρου

Αργύρης Πέτρου (Επιμέλεια)

Ο Αργύρης Πέτρου γεννήθηκε το 1963 στη Θεσσαλονίκη. Αφού πήρε πτυχίο από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, πήγε στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογία, αποκτώντας δύο τίτλους (Μ.T.S. και M.Div.) από το Ontario Theological Divinity School. Παράλληλα εργάστηκε για επτά χρόνια στο ποιμαντορικό έργο στο Τορόντο. Ζει με την γυναίκα του και τα τρία παιδιά του στον Πειραιά και ποιμαίνει την Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία του Πειραιά. Από το 2006 είναι διευθυντής διοίκησης και καθηγητής Πρακτικής Θεολογίας στο Ελληνικό Βιβλικό Κολέγιο στο Πικέρμι. Διεύθυνε τον εκδοτικό οίκο "Ο Λόγος", οποίος εξέδωσε τρία εξηγητικά του υπομνήματα.

John R. W. Stott

John R. W. Stott (Συγγραφέας)

Ο John Stott είναι ένας σπάνιος συνδυασμός ευαγγελιστή, ποιμένα, διευθυντή και δασκάλου της Βίβλου. Για 25 χρόνια υπηρέτησε σαν πρεσβύτερος της εκκλησίας "All souls church" στο Λονδίνο, και έγινε επίτιμος πρεσβύτερος το 1975. Από τότε έχει συνεχίσει με μια παγκόσμια διακονία σαν αναλυτής της Βίβλου, ηγέτης ιεραποστολής και συγγραφέας. Ανάμεσα στα πολλά βιβλία του είναι το best-seller "Basic Christianity" ("Βασικός Χριστιανισμός"), καθώς επίσης και άλλα, σ΄ αυτές τις σειρές.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Καλατζής (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
685
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
1.022 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση