Τα σοφά και τα παράδοξα της κληρονομικότητας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα σοφά και τα παράδοξα της κληρονομικότητας

Μπορούμε να κληροδοτήσουμε καλύτερα γονίδια στα παιδιά μας για να έχουν βελτιωμένη πνευματική κατάσταση, στέρεα υγεία, δυναμικό ψυχικό κόσμο και ευκολότερη προσέγγιση στην ευτυχία;

Κώστας Ι. Καντάς

10.60€ -10% 9.54€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789605222345

  • Κατηγορίες:

    Ιατρική

  • Έτος κυκλοφορίας

    2008

  • Εκδότης

    Πελασγός

(. . .) Σ` αυτή τη μελέτη θα κάνουμε προσπάθεια να ερευνήσουμε τα σοφά και τα παράδοξα κληρονομούμενα γονίδιά μας, ώστε να βελτιώνουμε τις γενιές που έρχονται, να επιβιώνουμε σαν εθνότητα και να προσεγγίζουμε την ευτυχία. Μήπως τα γενετικά στοιχεία που δίνουμε στα παιδιά μας είναι όλο και πιο σαθρά και επομένως φταίμε για την αμεριμνησία μας; (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κώστας Ι. Καντάς

Κώστας Ι. Καντάς (Συγγραφέας)

Ο Κώστας Ιωάν. Καντάς γεννήθηκε στις Καλυθιές - Φαληράκι της Ρόδου. Αν και μικρός η ιταλο-γερμανική κατοχή στα Δωδεκάνησα στέριωσαν στην ψυχή του το όραμα της Λευτεριάς την οποία ευτύχησε να δει στα 1948. Φοίτησε στο Βενετόκλειο Λύκειο της Ρόδου, σπούδασε παιδαγωγικά στη Ρόδο και φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Δεκαετίες προσφέρει τις εκπαιδευτικές του υπηρεσίες στο ομώνυμο εκπαιδευτήριό του στο προάστιο των Βριλησσίων της Αθήνας. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, της Εθνικής Εταιρείας Λογοτεχνών, της Ένωσης Θεατρικών Συγγραφέων και του Σωματείου Ιστορικών Συγγραφέων. Έχει δημοσιεύσει εκατοντάδες άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά παιδαγωγικού, λογοτεχνικού και ιστορικού περιεχομένου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
104
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.282 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση