Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Λογιστικά πληροφοριακά συστήματα
(Από τη θεωρία στην πράξη)

Λογιστικά πληροφοριακά συστήματα
Τα Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα έρχονται να καλύψουν τις ελλείψεις της παραδοσιακής Λογιστικής, σε σχέση με τις σύγχρονες απαιτήσεις πληροφόρησης της διοίκησης ενός οργανισμού.
- Έχουν τη δυνατότητα συλλογής πολυάριθμων δεδομένων ικανών να τροφοδοτήσουν εκτός από τις βασικές απαιτήσεις της Λογιστικής και άλλα πληροφοριακά συστήματα.
- Τα συλλεγόμενα δεδομένα, εκτός από τα ποσοτικά στοιχεία, μπορεί να περιέχουν και ποιοτικά στοιχεία, με προορισμό την παραγωγή γενικότερης και σφαιρικότερης πληροφόρησης, με τελικό στόχο τη διευκόλυνση λήψης δύσκολων αποφάσεων.
- Οι σύγχρονες τεχνολογίες επιτρέπουν, αφ΄ ενός μεν την αυτόματη συλλογή δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις, αφ΄ ετέρου την πολύμορφη και ταχύτατη παραγωγή πληροφόρησης.
- Παρέχεται η δυνατότητα, τόσο της αναλυτικής πληροφόρησης, όσο και της γενικευμένης, που μπορεί να οδηγεί, εκτός από τις διαπιστώσεις και σε εκτιμήσεις και προβλέψεις.

Μεγάλο μέρος του βιβλίου καταλαμβάνει η παρουσίαση των λειτουργιών των πιο συνηθισμένων διαχειριστικών εφαρμογών ενός οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα αναπτύσσο-νται σε έκταση οι εφαρμογές
- Εμπορική Διαχείριση (πωλήσεις, τιμολόγηση, αγορές, διαχείριση πελατών, προμηθευτών και αποθήκης).
- Γενική Λογιστική Β΄ και Γ΄ κατηγορίας
- Λοιπές εφαρμογές (Αξιόγραφα, Πάγια, Μισθοδοσία, Κοστολόγηση).

Σε κάθε εφαρμογή παρατίθενται πλήθος οθονών και παραδειγμάτων, παρουσιάζονται τα δεδομένα εισόδου, καθώς και τα αποτελέσματα, που παρέχονται και επεξηγούνται, οι ενημερώσεις, που γίνονται με την καταχώρηση κάθε παραστατικού. Κάθε κεφάλαιο συμπληρώνεται με πρακτικές εφαρμογές και ασκήσεις.

24χ17 εκ., 432 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.7 (Πληροφοριακά συστήματα), 657 (Λογιστική)
ISBN: 978-960-6759-41-3
ISBN (10ψήφιο): 960-6759-41-5
Βάρος: 0.898 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
30.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

26.70
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.