Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως διεθνής οργανισμός και έννομη τάξη μετά τη Συνθήκη της Λισσαβώνας
Συγγραφέας:   Χρήστος Ν. Σατλάνης


Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως διεθνής οργανισμός και έννομη τάξη μετά τη Συνθήκη της Λισσαβώνας
Στο παρόν έργο περιλαμβάνονται "Σημειώσεις" για το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα ήταν ωστόσο χρήσιμες για το αρχικό τουλάχιστον στάδιο και σε φοιτητές άλλων τμημάτων πανεπιστημίων και που σκοπό έχουν αποκλειστικά και μόνο όχι να καταδείξουν με κάθε λεπτομέρεια τα ισχύοντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα στη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (τούτο θα ήταν ακατόρθωτο για ένα τόσο χαώδη κλάδο του δικαίου, τον οποίο και οι πλέον ειδήμονες δεν θα μπορούσαν εύκολα να τιθασεύσουν) αλλά να παράσχουν σταθερές βάσεις, ώστε να μπορεί κανείς μετά να αντιλαμβάνεται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τα δρώμενα και τα συμβαίνοντα στον χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

380 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 341.24 (Ευρωπαϊκό δίκαιο), 382.026 (Ευρωπαϊκή Ένωση - Δίκαιο και νομοθεσία)
ISBN: 978-960-15-2430-6
ISBN (10ψήφιο): 960-15-2430-4
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
65.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

61.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Χρήστος Σατλάνης σπούδασε στο νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπόνησε διδακτορική διατριβή στη νομική σχολή του Πανεπιστημίου Tubingen Γερμανίας με θέμα την έννοια της δίκαιης ποινικής δίκης και τα δικαιώματα του κατηγορούμενου υπό το πρίσμα του άρθρου 6 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων τον Ανθρώπου.. Από τον Μάρτιο τον 2003 διδάσκει στο τμήμα μεσογειακών σπουδών της σχολής ανθρωπιστικών επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εισαγωγή στο δίκαιο και στη νομική επιστήμη, δημόσιο διεθνές δίκαιο και διεθνή προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Στις 6.9.2005 εξελέγη επίκουρος καθηγητής.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.