Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βασικές αρχές διοίκησης
Συγγραφέας:   Κυριάκος Χ. Γιαλελής


Βασικές αρχές διοίκησης
Ο αναγνώστης θα βρει στο βιβλίο αυτό ένα πολύτιμο κωδικοποιημένο εγχειρίδιο με το οποίο μπορεί να κατανοήσει βασικές έννοιες της οικονομικής επιστήμης και του σύγχρονου μάνατζμεντ, εμπλουτισμένο με πλήθος πρόσφατων ερευνών, αναφορών και μελετών περιπτώσεων από την ελληνική και διεθνή αγορά.

Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε τρία κύρια μέρη.

Στο πρώτο μέρος γίνεται αναφορά στην έννοια του μάνατζμεντ και στις λειτουργίες της διοίκησης. Στη συνέχεια διατυπώνονται οι επιδράσεις των περισσοτέρων επιστημών στο μάνατζμεντ και παρουσιάζεται η εικόνα που αυτό έχει σήμερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας.

Στο δεύτερο μέρος αναπτύσσονται αναλυτικά όλες οι διαστάσεις του κλασικού μάνατζμεντ (στρατηγικό, χρηματοοικονομικό, παραγωγής, ανθρωπίνων πόρων, πληροφοριών και πωλήσεων). Επιπλέον, εξετάζεται αναλυτικά το μάρκετινγκ μάνατζμεντ και ορίζονται οι λειτουργίες της διοίκησης του μάρκετινγκ. Παρουσιάζεται η μεθοδολογία εφαρμογής, καθώς και το μείγμα του μάρκετινγκ και γίνεται πλήρης αναφορά στο σύστημα διανομής μέσω δικαιόχρησης (franchising). Ακολούθως, αναπτύσσονται ειδικά θέματα στο πεδίο του μάρκετινγκ, όπως το merchandising και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, και γίνεται ο διαχωρισμός μεταξύ του παραδοσιακού μάρκετινγκ και του μάρκετινγκ της εμπειρίας.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος αναφέρονται οι κυριότερες μορφές του σύγχρονου μάνατζμεντ, ενώ στο τέλος υπογραμμίζεται η σπουδαιότητα της αξιολόγησης του μάνατζμεντ στους σύγχρονους οργανισμούς.

24χ17 εκ., 244 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-351-853-2
ISBN (10ψήφιο): 960-351-853-0
Βάρος: 0.53 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
18.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

16.65
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.