Η Εξέλιξη της Ψυχής (Βιβλίο & CD1)
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η Εξέλιξη της Ψυχής (Βιβλίο & CD1)

Βιβλίο και πρόγραμμα διαλογισμών σε 7 CD

Λιάνα Τελειώνη

19.90€ -10% 17.91€

Περιεχόμενα:

1. Ο Δρόμος της Αφθονίας
2. Η Αφύπνιση του Σκοπού της Ζωής
3. Ζήσε το Όνειρο

4. Ανύψωση Σχέσης
5. Κρυστάλλινη Επαφή Συντρόφων
6. Ανταλλαγή Μηνυμάτων

7. Το Δώρο της Αυτοεκτίμησης
8. Η Διαχείρηση της Κρίσης
9. Το Θαύμα της Ευγνωμοσύνης

10. Απαλλαγή από το Άγχος
11. Εξισορρόπηση Θηλυκής και Αρσενικής Ενέργειας
12. Οι Ενέργειες της Φύσης

13. Η Ελευθερία της συγχώρεσης
14. Ταξίδι στην Απελευθέρωση
15. Η Δύναμη της Πίστης

16. Άνοιγμα Διαίσθησης
17. Σύνδεση με Φύλακα Άγγελο
18. Σύνδεση με Πνευματικούς Οδηγούς

19. Επαφή με Σωματικό Εαυτό-Υγεία
20. Επαφή με Υποσυνείδητο-Υλοποίηση
21. Επαφή με Ανώτερο Εαυτό-Υπέρβαση

Οι διαλογισμοί είναι αυθεντικοί, εμπνευσμένοι από τη συγγραφέα και εκφωνούνται από την ίδια. Προορίζονται για προσωπική χρήση.

Το βιβλίο περιλαμβάνει το CD1 με τους πρώτους τρεις διαλογισμούς και με ειδικό μουσικό υπόβαθρο. Τα cd 2-7 περιλαμβάνονται στην κασετίνα "Η εξέλιξη της Ψυχής" η οποία πωλείται ξεχωριστά από το βιβλίο.

Νικόλαος Μιχαήλ Βαγιακάκος (Επιμέλεια)

Ο Νικόλαος Μιχαήλ Βαγιακάκος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομία, δημοσιογραφία, ασφαλιστικές και χρηματο-οικονομικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στην Αγγλία. Έχει μετεκπαιδευτεί στη συμβουλευτική και το coaching, στον NLP (νευρογλωσσικό προγραμματισμό), στη συστημική ψυχολογία και σε πλήθος ειδικών σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης και αυτοθεραπείας στην Ευρώπη και ΗΠΑ. Τα εφόδια αυτά τον εξοπλίζουν στο να παρέχει σήμερα ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιμόρφωσης ενηλίκων και βιωματική εκπαίδευση στους τομείς ανάπτυξης της προσωπικότητας, και των ανθρωπίνων συστημάτων, επαγγελματικών και όχι μόνο. Στην εικοσαετή καριέρα του σαν ανώτατο στέλεχος διεθνών ασφαλιστικών και επενδυτικών οργανισμών στην Ελλάδα, του δόθηκε η σπάνια ευκαιρία να διδαχθεί πολλά και πολύτιμα από κάθε ένα πελάτη και κάθε ένα συνεργάτη.

Λιάνα Τελειώνη

Λιάνα Τελειώνη (Συγγραφέας)

Η Λιάνα Τελειώνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα μέχρι τα δεκατρία της χρόνια. Τελείωσε το σχολείο στο Ξυλόκαστρο, με καλοκαιρινές αποδράσεις στην αγαπημένη της Ιθάκη. Σπούδασε σκηνοθεσία, φωτογραφία και βίντεο-μοντάζ. Συμμετείχε σε παραγωγές για τη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση, καθώς και σε ταινίες μικρού μήκους που διακρίθηκαν στα φεστιβάλ κινηματογράφου Δράμας και Θεσσαλονίκης. Επίσης έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Δράμας, υπογράφοντας το σενάριο και τη σκηνοθεσία στην ταινία "Νέμεσις". Γράφει στίχους για δισκογραφικές παραγωγές και σήμερα εργάζεται ως φωτογράφος. Θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που γνώρισε όλους αυτούς τους προνομιούχους ανθρώπους και συνεχίζει να γοητεύεται με κάθε καινούριο ευτυχισμένο άνθρωπο που συναντά...
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νικόλαος Κριτσέλης (Συνθέτης)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
184
Διαστάσεις:
22x13
Βάρος:
0.329 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση