Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Συλλογή Νομολογίας Ελεγκτικού Συνεδρίου επί δικονομικών ζητημάτων (ετών 2002-2005)
Συγγραφέας:   Κωνσταντίνα Θ. Ζώη


Συλλογή Νομολογίας Ελεγκτικού Συνεδρίου επί δικονομικών ζητημάτων (ετών 2002-2005)
Το βιβλίο αποτελεί μια συλλογή νομολογίας δικονομικών θεμάτων του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η έκδοση της οποίας αποσκοπεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στον τομέα αυτό, όσον αφορά την παρουσίαση της νομολογίας του Ανωτάτου αυτού Δικαστηρίου, με τρόπο συστηματικό και εξειδικευμένο, κατά θεματικές ενότητες.
Αποτελεί, συνεπώς ένα χρήσιμο βοήθημα για τους δικαστές, του σπουδαστές και υποψηφίους σπουδαστές της Σχολής Δικαστών, τους δικηγόρους και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να γνωρίσει τη νομολογία του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο θέμα αυτό.
Στην ύλη του βιβλίου περιλαμβάνονται όλες οι αποφάσεις της Ολομέλειας του Δικαστηρίου, ετών 1989-2001 και οι πλέον σημαντικές αποφάσεις των Τμημάτων, της ανωτέρω χρονικής περιόδου, κατά χρονολογική σειρά, ώστε να είναι εύκολη η άμεση αντίληψη της εξελίξεως της νομολογίας με το πέρασμα του χρόνου. Έχουν περιληφθεί επίσης στο βιβλίο και ελάχιστες αποφάσεις προγενεστέρων ετών. Έγινε προσπάθεια το κείμενο των αποφάσεων να παρατεθεί αυτούσιο, με ελάχιστες παρεμβάσεις, όπου τούτο επέβαλε, αφενός η περιληπτική παρουσίασή τους και αφετέρου η ανάγκη της εξασφαλίσεως της αρτιότερης μορφής της κάθε αποφάσεως, αλλά και της πιστότερης αποδόσεως του νοήματός της.

148 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 347.05 (Δικονομικό δίκαιο), 340.11 (Νομολογία)
ISBN: 978-960-15-2156-5
ISBN (10ψήφιο): 960-15-2156-9
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
15.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

14.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.