Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
First Steps at Work

First Steps at Work
Το First Steps at Work απευθύνεται σε φοιτητές της τριτοβάθμιας και επαγγελματικής εκπαίδευσης, καθώς και σε εκείνους που έχουν ανάγκη επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα στο εργασιακό τους περιβάλλον.
Το βιβλίο προϋποθέτει πολύ μικρή προηγούμενη γνώση της γλώσσας, και διατηρώντας μια προσεκτική διαβάθμιση του υλικού, ενώ προχωράει γρήγορα μέσα από τις βασικές δομές της αγγλικής γλώσσας, περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις βασικές καταστάσεις της καθημερινότητας στους χώρους εργασίας. Με αυτή την έννοια, πρόκειται για ένα χρήσιμο εγχειρίδιο επανάληψης, ταχύρυθμης εκμάθησης και απόκτησης γλωσσικών δεξιοτήτων, ικανών για την αντιμετώπιση αυτών των καταστάσεων.
Το βιβλίο αποτελείται από 15 ενότητες, κάθε μία από τις οποίες χωρίζεται σε τέσσερα αλληλένδετα τμήματα
- Exploring Language, Developing Language, Practising Language and Language Game. Κάθε τμήμα επιτυγχάνει ένα συγκεκριμένο στόχο και έχει ένα συγκεκριμένο σημείο εστίασης.
- To "Exploring Language", ασχολείται με την παρουσίαση των γραμματικών δομών. Η παρουσίαση γίνεται στην ελληνική γλώσσα διότι το βιβλίο έχει σχεδιαστεί να είναι εξίσου χρήσιμο για χρήση σε αίθουσα διδασκαλίας αλλά και για ατομική μελέτη.
- Το "Developing Language", εισάγει το θέμα της κάθε ενότητας και αποσκοπεί στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων ανάγνωσης και γραφής καθώς και στην ενίσχυση του λεξιλογίου. Ένας σημαντικός αριθμός ασκήσεων στοχεύει στο να βοηθήσει τους σπουδαστές να διαβάζουν και να γράφουν αποτελεσματικά στα αγγλικά.
- To " Practising Language", υπενθυμίζει, επαναλαμβάνει και εξασκεί τις δομές της γραμματικής. Το τμήμα αυτό βοηθά τους μαθητές στον έλεγχο της κατανόησης των γραμματικών φαινομένων της αντίστοιχης ενότητας.
- Τέλος, το "Language Game" στο τέλος κάθε ενότητας, δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να απολαύσουν, να εξασκήσουν, να μάθουν και να βελτιώσουν τον τρόπο σκέψης.

29χ21 εκ., 293 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 420.07 (Αγγλική γλώσσα - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-99350-5-0
ISBN (10ψήφιο): 960-99350-5-2
Βάρος: 0.944 κιλά
Εκδότης: Δίσιγμα
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon
Εξαντλήθηκε
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.