Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τεχνικό σχέδιο με AutoCad
(Σε απλά αυτοτελή μαθήματα)

Τεχνικό σχέδιο με AutoCad
Το βιβλίο δεν είναι ένα ακόμα εγχειρίδιο που αναφέρει όλες τις εντολές και τις δυνατότητες της εφαρμογής του AutoCad. Ο στόχος του είναι να μάθει στον σπουδαστή, στον μαθητή ή στον μηχανικό να σχεδιάζει άμεσα, χωρίς την πρόσληψη όλων των γνώσεων ενός πολυσέλιδου εγχειριδίου.
Για το σκοπό αυτό προχωρά μεθοδικά και με απλά μαθήματα να καλύψει μια αντιπροσωπευτική γκάμα αρχιτεκτονικών, μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών και άλλων σχεδίων.
Ολοκληρώνοντας τα μαθήματα ο αναγνώστης αποκτά τις απαιτούμενες γνώσεις και ικανότητες ώστε να παράγει ολοκληρωμένες σχεδιαστικές λύσεις στην ειδικότητά του.

24χ17 εκ., 470 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 005.307 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-9495-00-4
ISBN (10ψήφιο): 960-9495-00-1
Βάρος: 0.983 κιλά
Εκδότης: Δίσιγμα
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon
Εξαντλήθηκε
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Σαράφης, Ηλίας
Ο Σαράφης Ηλίας είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph.D) από το Πανεπιστήμιο του Liverpool (Αγγλία). Διετέλεσε Πρόεδρος του Τεχνικού Συμβουλίου του ΤΕΙ Καβάλας και Προϊστάμενος του τομέα Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας ΑΜ-Θ. Είναι υπεύθυνος του Εργαστηρίου Μηχατρονικής και Ρομποτικής καθώς και υπεύθυνος του τομέα Κατασκευών - Εγκαταστάσεων - Παραγωγής του τμήματος Μηχανολογίας. Είναι τακτικό μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εν ενεργεία προϊστάμενος του Τμήματος Μηχανολογίας (πρώην ΤΕΙ Καβάλας).

Τσεμπεκλής, Σπύρος
Ο Τσεμπεκλής Σπύρος είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Καβάλας και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου του Ε.Α.Π. με αντικείμενο "Σπουδές στην Εκπαίδευση". Από το 1998 είναι εξωτερικός εκπαιδευτικός συνεργάτης του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και διδάσκει μεταξύ άλλων Σχεδίαση με Η/Υ και 3Δ Μοντελοποίηση στο Τμήμα Μηχανολογίας. Έχει πλούσια εργασιακή και εκπαιδευτική εμπειρία ως μηχανικός, καθώς και σε τομείς πληροφορικής όπως προγραμματισμό εφαρμογών, ασύγχρονη τηλεκπαίδευση και συστήματα e-learning. Έχει συγγράψει πλήθος διδακτικών σημειώσεων και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Σ.Ε.Κ. του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.