Μικρές αγγελίες
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μικρές αγγελίες

Σπονδυλωτό μυθιστόρημα

Αντώνης Κρύσιλας

5.00€

`Ζητείται νεαρός. . .`, μια αγγελία με πολλαπλούς αποδέκτες: έφηβους, νέους, ακόμη και μεγαλύτερους σε ηλικία, που ωστόσο έχουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν, να εργαστούν, να ερωτευτούν, να ζήσουν. Η αγωνία των νέων γύρω στα τριάντα, για επαγγελματική και κοινωνική αποκατάσταση, μιας κοινωνίας σε παρακμή. Σπονδυλωτό μυθιστόρημα μέσα από τα κεφάλαια του οποίου ξεδιπλώνεται σε όλο το εύρος και το βάθος η ματιά του Αντώνη Κρύσιλα πάνω στα κοινωνικά προβλήματα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τη νεοελληνική πραγματικότητα έτσι όπως διαμορφώθηκε κλιμακωτά τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μια διεισδυτική ματιά πάνω στα καθημερινά συμβάντα, όπου το αυθόρμητο χιούμορ συρράπτεται αριστοτεχνικά με καίρια κριτική.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Αντώνης Κρύσιλας

Αντώνης Κρύσιλας (Συγγραφέας)

Ο Αντώνης Κρύσιλας γεννήθηκε το 1970 στο Βόλο, μεγάλωσε στην Αθήνα και ζει στη Σύρο. Οι πρώτες του συγγραφικές απόπειρες υπό μορφή διηγημάτων έχουν δημοσιευτεί από τις εκδόσεις Ωρόρα. Το 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο "Το μικρό μεγάλο ταξίδι". Το 2005 συμμετείχε στη συλλογή διηγημάτων με γενικό τίτλο "Το Χαλάνδρι που γνώρισα" (Ευριπίδης). Βιβλία του που κυκλοφορούν είναι: "Το μικρό, μεγάλο ταξίδι" (εκδόσεις Καστανιώτη), "Το στόμα του Διαβόλου" (εκδόσεις Platypus), "Μικρές αγγελίες" (εκδόσεις ΑλΔε). Επίσης έχει γράψει τη μαύρη κωμωδία "Παπάγια - Μάντολες", που έχει ανέβει σε σκηνοθεσία Γ. Πάχου, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Γιώργο Μιχαλάκη. Πρώτο του παιδικά βιβλίο, "Η Γαλάτεια και τα μυρμήγκια".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Κέρκυρα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
140
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.21 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Άριστο από κάθε απόψεως. Σε κάθε περίπτωση δεν θα…

★ ★ ★ ★ ★

Άριστο από κάθε απόψεως. Σε κάθε περίπτωση δεν θα κλάψετε τα λεφτά σας. Καλογραμμένο και με βαθιά νοήματα μέσα του, πού αγγίζουν τούς νέους κάθε ηλικίας.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 16/01/2011)