Αγάπες σαν παραμύθια
zoom in
6.60€ -24% 5.02€

Μια ζαρωμένη κάλτσα ψάχνει το ταίρι της από αγάπη. Κι όσο δύσκολο είναι να το βρει, τόσο πεισμώνει και προσπαθεί! Γιατί αυτό είναι μοναδικό κι αναντικατάστατο για εκείνη. Μια πεταλίδα γίνεται χρυσή από μια αγάπη που κρατά και μετά το χωρισμό. Από μια αγάπη που δεν μπορεί να σβήσει, γιατί υπάρχει εκείνη! Μια πεταλούδα που αγαπά τη ζωή θέλει να τα ζήσει όλα σε μια στιγμή, κι ας χαθεί! Αγάπες περίεργες -αγάπες μοναδικές- αγάπες σαν παραμύθια.

Βαγγέλης Δ. Ηλιόπουλος

Βαγγέλης Δ. Ηλιόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964.

Σπούδασε παιδαγωγικά και θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Από το 1984 εργάζεται στην πρωτοβάθμια ιδιωτική εκπαίδευση. Το 1995 εκδόθηκε «Η περιπέτεια της ζαρωμένης κάλτσας» (Εκδόσεις Δελφίνι), το πρώτο του βιβλίο για παιδιά. Το 1997 κυκλοφόρησε το βιβλίο «Ο Τριγωνοψαρούλης» (Εκδόσεις Πατάκη). Το διαφορετικό ψάρι έγινε ο πιο διάσημος Έλληνας σύγχρονος λογοτεχνικός ήρωας. Από τότε ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος έχει γράψει πολλά βιβλία για παιδιά και νέους. Πολλά από αυτά κυκλοφορούν και σε άλλες χώρες, όπως Ιρλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Σερβία, Μαλαισία, Τουρκία, Κορέα και Κίνα. Βιβλία του έχουν τιμηθεί με βραβεία και επαίνους. Θεωρείται ο συγγραφέας της αποδοχής του διαφορετικού, της κατανόησης και του αλληλοσεβασμού.

Εκτός από τη συγγραφή λογοτεχνικών έργων, ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος επισκέπτεται σχολεία και βιβλιοθήκες όπου συναντά τους μικρούς αναγνώστες του, μεταφράζει λογοτεχνικά έργα για παιδιά, σχεδιάζει προγράμματα για την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και ασχολείται με την προώθηση της παιδικής λογοτεχνίας.

Το 2013 ανακηρύχθηκε από την Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. Αγγελιαφόρος Ψυχικής Υγείας στα σχολεία. Από το 1994 είναι μέλος του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, του οποίου υπήρξε πρόεδρος από το 2008 έως το 2015.

Έχει προταθεί για το Astrid Lindgren Memorial Award και για το διεθνές βραβείο Hans Christian Andersen.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Marina Marcolin

Marina Marcolin (Εικονογράφος)

Η Μαρίνα Μαρκολίν γεννήθηκε στη Βιτσέντα της Ιταλίας τον Απρίλιο του 1975. Αποφοίτησε από το καλλιτεχνικό λύκειο "Α. Μαρτίνι" της πόλης της και συνέχισε τις σπουδές της δίπλα στον Antonio Vedu, στο Nicolaj Popov, στον Arcadio Lobato και στην Lisbeth Zwerger. Συμμετείχε σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και έργα της έχουν κερδίσει βραβεία και επαίνους: 2000: Έπαινος στο διεθνή διαγωνισμό εικονογράφησης του Vigonovo της Ιταλίας. 2001: 3ο Βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό εικονογράφησης του Μorano Calabro (Cosenza). Τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη ζωγραφική και την εικονογράφηση. Βιβλία της έχουν εκδοθεί στην Ιταλία, στην Ταϊβάν και στην Ελλάδα.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
58
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.109 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση