Να κατακτάς τον έρωτα κι όχι να σ' τον χαρίζουν
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Να κατακτάς τον έρωτα κι όχι να σ' τον χαρίζουν

Το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης με λοξή ματιά

Μάνος Βενιέρης

Σπύρος Βενιέρης

14.70€ -12% 12.94€

Κατακτάμε τον έρωτα ή μας τον χαρίζουν; Το Σύμφωνο Συμβίωσης είναι ένας σίγουρος προθάλαμος που οδηγεί στο γάμο; Τρεις γυναίκες προσπαθούν να ζήσουν τον έρωτα της ζωής τους, με κάθε μέσο και κάθε τρόπο. Τρεις άνδρες επιμένουν να μη δεσμεύονται και σχεδιάζουν το `στρίβειν`, όχι `δια
του αρραβώνος`, αλλά δια του Συμφώνου Συμβίωσης! Υπάρχουν και τα ομόφυλα ζευγάρια που αγωνίζονται για αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Τι γίνεται με τα δικά τους δικαιώματα; Ένα βιβλίο πάθους γεμάτο χιούμορ, ανατροπές, ρομαντισμό και συγκίνηση. Έξυπνες λύσεις για όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να επιβιώσουν στη δήθεν ισότιμη, όμως στο βάθος ανδροκρατούμενη και σεξιστική εποχή μας. Καυτές αλήθειες για όλους και για όλα. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Μάνος Βενιέρης

Μάνος Βενιέρης (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε στις Δραματικές Σχολές του Ωδείου Αθηνών και του Πειραϊκού Συνδέσμου. Τριάντα χρόνια στο χώρο του θεάτρου σαν συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης. Διδάσκει στη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα, Ιστορία Θεάτρου, Δραματολογία και Ιστορία Νεοελληνικής Λογοτεχνίας. Έχει γράψει πολλά θεατρικά έργα για παιδιά που παίχτηκαν στο θέατρο και στο κρατικό ραδιόφωνο. Βραβεύτηκε το 1983 στον Κρατικό Διαγωνισμό Θεάτρου του Υπουργείου Πολιτισμού, για το θεατρικό έργο "Σκέπασε Μάνα Σκέπασε". Το έργο έχει τυπωθεί σε βιβλίο από τις εκδόσεις Δωδώνη. Ακόμη, βράβευση και έκδοση του θεατρικού Μονόπρακτου "Οι Παλιατσούρες", από τις εκδόσεις Κάλβος, το 1970. Συνεργάζεται με διάφορα περιοδικά, γράφοντας χρονογράφημα και εύθυμα διηγήματα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σπύρος Βενιέρης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
336
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.443 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση