Δεν την αγαπάω πια
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δεν την αγαπάω πια

Μυθιστόρημα

Θανάσης Χειμωνάς

4.98€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601639291

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2010

  • Εκδότης

    Πατάκη

Φτάνουν οχτώ χρόνια για να καταλάβεις αν ένα πρόσωπο υπήρξε; Μπορείς, ακόμη κι αν το δεις μπροστά σου, να συνειδητοποιήσεις ότι όντως υπάρχει; Νικόλ, το όνομά της. Γύρω της ένα σύμπαν κατασκευασμένο από προσδοκίες, πάθη και διαρκή αναζήτηση - τρία πρόσωπα που κινούνται γύρω γύρω, λες και δεν υπάρχει τίποτε άλλο στον κόσμο. Μια σύγχρονη Μήδεια που κατατρώει το περιβάλλον της, δίχως ν΄ αφήνει κανένα ίχνος. Ένα μυθιστόρημα για το ανελέητο πάθος του ψέματος, σε μια Αθήνα που μένει ακόμα να ανακαλυφθεί, σε τόπους που πιθανόν δεν υπάρχουν. Όπως, πιθανότατα, στην πραγματικότητα, τίποτε απ΄ όλα αυτά δεν υπήρξε. Όλα όμως παραμένουν αληθινά. Τόσο αληθινά όσο οι παθιασμένες λέξεις και οι ερωτικές εικόνες. Και, φυσικά, η παράξενη και πρωτόγνωρη θάλασσα που πάντοτε ξέρει ν΄ αγκαλιάζει - ακόμη κι όταν παλεύει να σε πνίξει...

Θανάσης Χειμωνάς

Θανάσης Χειμωνάς (Συγγραφέας)

Ο Θανάσης Χειμωνάς γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Πρωτοεμφανίστηκε στα γράμματα με δύο διηγήματα στην εφημερίδα "Τα Νέα" -το πρώτο κυκλοφορεί στη συλλογή διηγημάτων "Έρωτας σε πρώτο πρόσωπο" (Κέδρος). Είναι πτυχιούχος φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, σπούδασε κινηματογράφο στο ίδιο πανεπιστήμιο και δημοσιογραφία στο Λονδίνο. Το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο "Ραμόν" κυκλοφόρησε το 1998, το δεύτερο, "Σπασμένα Ελληνικά", το 2001 και ακολούθησαν: "Ανεξιχνίαστη ψυχή", 2003, "Η μπλε ώρα", 2005, "Ραγδαία επιδείνωση", 2007, "Δεν την αγαπάω πια", 2010. Το Μάιο του 2002 το "Ραμόν" εκδόθηκε στη Γαλλία από τις εκδ. Alter Edit, και το Μάρτιο του 2003 ακολούθησαν τα "Σπασμένα ελληνικά". Έχει εργαστεί ως αθλητικός συντάκτης σε πολιτική εφημερίδα. Αρθρογραφεί τακτικά στην ιστοσελίδα www.mediasoup.gr.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
114
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.191 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Θυμομουν με ενδιαφέρον καποια παλιοτερα βιβλια…

★ ★ ★ ★ ★

Θυμομουν με ενδιαφέρον καποια παλιοτερα βιβλια του Χειμωνα αλλά σε αυτη την επιλογή ατύχησα. Μου φανηκε προχειρογραμμενο, άτσαλο και επιφανειακό. Η δεν θυμομουν καλά η το έβγαλε για να το βγάλει. Οι εκδοτικοι αλήθεια δεν συμβουλεύουν τους συγγραφεις τους; Δεν προσπαθουν να τους προστατεύσουν απο άστοχα βήματα; Εκτός αν το επώνυμο του πατέρα Χειμωνα αρκει από μονο του για να δωθει η εγκριση.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 12/08/2011)