Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αναδίφηση της εργογραφίας του καθηγητή Δημήτρη Χρ. Χατζηδήμου

Αναδίφηση της εργογραφίας του καθηγητή Δημήτρη Χρ. Χατζηδήμου
Οι τρεις συγγραφείς του βιβλίου αυτού, μαθήτριες του Δημήτρη Χατζηδήμου αρχικά και στη συνέχεια συναδέλφισσές του, αποφασίσαμε να προβούμε σε αναδίφηση της εργογραφίας του, μέσα από τις δημοσιευμένες εργασίες Ελλήνων και ξένων συγγραφέων που αναφέρονατι στο συγγραφικό του έργο αναδεικνύοντας έτσι τη συμβολή του στην καταξίωση της παιδαγωγικής Επιστήμης στον ακαδημαϊκό και εκπαιδευτικό χώρο.

25χ18 εκ., 367 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 370.094 95 (Εκπαίδευση - Ιστορία - Ελλάς)
ISBN: 978-960-467-085-7
ISBN (10ψήφιο): 960-467-085-9
Βάρος: 0.911 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
15.82
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

14.24
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, μέλος Ε.Τ.Ε.Π. του ιδίου Τμήματος και διδάκτορας της Παιδαγωγικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διδάκτωρ της Παιδαγωγικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Ταρατόρη - Τσαλκατίδου, Ελένη
Η Ελένη Ταρατόρη είναι ομότιμη καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Η επιστημονική και ερευνητική της δραστηριότητα επικεντρώνεται σε θέματα Παιδαγωγικής του Σχολείου, της διδακτικής μεθοδολογίας και της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.