Ο διαβολικός λοχαγός Μπερτράν
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο διαβολικός λοχαγός Μπερτράν

Μυθιστόρημα μυστηρίου

Aleksandr Skorobogatov

10.60€ -26% 7.84€

"Ο διαβολικός λοχαγός Μπερτράν" είναι μια ιστορία τρόμου και παράνοιας. Ο Σκορομπογκάτοφ αναγκάζει τον αναγνώστη του να παρακολουθήσει τη φρίκη ενός αποκλεισμένου από τη σχιζοφρένεια μυαλού στις δαιδαλώδεις διαδρομές του έρωτα, της ζήλιας, του τρόμου, του φόνου. Από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα, η αγωνία για την έκβαση της ιστορίας δεν εγκαταλείπει όποιον πάρει στα χέρια του αυτό το βιβλίο. Λακωνικός και συγχρόνως σπαρακτικός, ο συγγραφέας καταδύεται στα βάθη του πόνου των βασανισμένων ηρώων του σε ένα σκοτεινό, φρικιαστικό περιβάλλον.

Αλεξάνδρα Δ. Ιωαννίδου

Αλεξάνδρα Δ. Ιωαννίδου (Μεταφραστής)

Η Αλεξάνδρα Δ. Ιωαννίδου γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει σλαβική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, στη Γερμανία, και σήμερα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Mακεδονίας. Ασχολείται κυρίως με τη συγκριτική λογοτεχνία, ενώ έχει δημοσιεύσει μελέτες και για τη νοτιοσλαβική διαλεκτολογία. Επίσης, έχει μεταφράσει λογοτεχνικά και θεωρητικά βιβλία από τα ρωσικά, τα γερμανικά και τα πολωνικά.

Aleksandr Skorobogatov

Aleksandr Skorobogatov (Συγγραφέας)

Ο Αλεξάντρ Σκορομπογκάτοφ γεννήθηκε το 1963 στη Λευκορωσία. Σπούδασε θέατρο και κινηματογράφο στο Μινσκ, θεολογία στο Θεολογικό Ινστιτούτο Σεν Ζορζ του Παρισιού, και είναι απόφοιτος του Λογοτεχνικού Iνστιτούτου Γκόρκι στη Μόσχα. Εργάστηκε ως υπάλληλος τσίρκου, νυχτοφύλακας σε παιδικό σταθμό, δημοσιογράφος στην κρατική ραδιοφωνία, συνεργάτης του ραδιοφωνικού σταθμού "Liberty", μεταφραστής, καθηγητής ρωσικών. Σήμερα ζει στην Αμβέρσα. Ο "Λοχαγός Μπερτράν", που γράφτηκε το 1991, έλαβε το πρώτο βραβείο του ρωσικού διαγωνισμού "Γιούνοστ" και έχει μεταφραστεί στην Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία. Άλλα του βιβλία: "Κοκαΐνη" (2003), "Το πορτρέτο ενός άγνωστου κοριτσιού" (2008).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
157
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.029 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση