Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πληροφορική για μηχανολόγους

Πληροφορική για μηχανολόγους
Για κάθε μηχανικό που χρησιμοποιεί Η/Υ. Εκτός από τις γενικές αρχές αλγοριθμικής και προγραμματισμού σε FORTRAN 90/95 περιλαμβάνει και ένα σύνολο από προβλήματα-θέματα για τα οποία παρέχονται λύσεις σε FORTRAN και MATLAB. Το βιβλίο είναι βασικό εγχειρίδιο των φοιτητών του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

24χ17 εκ., 496 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα), 621 (Μηχανολογία)
ISBN: 978-960-6706-12-7
ISBN (10ψήφιο): 960-6706-12-5
Βάρος: 1.032 κιλά
Εκδότης: Σοφία
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
39.64
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

35.28
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Καρατζάς, Κωνσταντίνος Δ.
O Κων/νος Δ. Καρατζάς είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ όπου και διευθύνει την Ομάδα Εφαρμογών Συστημάτων Πληροφορικής. Είναι κάτοχος διπλώματος και διδακτορικού από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ, και έχει διατελέσει επίκουρος καθηγητής ΠΔ 407/80 στο Τμήμα Μηχανικών Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων (Παν. Δυτ. Μακεδονίας, πρώην ΑΠΘ) και Έμπειρος Ερευνητής-Διευθύνων Ερευνητικής Ομάδας στο Εργαστήριο Μετάδοσης Θερμότητας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής, Τμ. Μηχ/γων Μηχ/κών ΑΠΘ. Ασχολείται με τις εφαρμογές συστημάτων πληροφορικής για τον σχεδιασμό, μελέτη, ανάπτυξη και ανάλυση τεχνολογικών εφαρμογών μηχανολόγου μηχανικού με έμφαση σε προβλήματα περιβάλλοντος και ενέργειας. Η επιστημονική του δουλειά εστιάζει σε θέματα περιβαλλοντικής πληροφορικής και μεθόδων υπολογιστικής νοημοσύνης για εξόρυξη γνώσης και πρόγνωση παραμέτρων σε προβλήματα περιβαλλοντικής & ενεργειακής διαχείρισης, αλλά και βιομηχανικών εφαρμογών. Διδάσκει πληροφορική, περιβαλλοντική πληροφορική και διερεύνηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ, υπολογιστικά πρότυπα φυσικής περιβάλλοντος στο μεταπτυχιακό Υπολογιστικής Φυσικής ΑΠΘ (μαζί με τον Αν. Καθηγητή Δ. Μελά), ενώ έχει προσκληθεί και έχει διδάξει για βραχύ χρονικό διάστημα σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Είναι μέλος των επιστημονικών επιτροπών πλειάδας διεθνών επιστημονικών συνεδρίων, έχει δημοσιεύσει περί τις 150 εργασίες σε διεθνή περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων με κριτές, και έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 30 ερευνητικά προγράμματα, έχοντας συντονίσει τα 5 από αυτά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.