Υγιεινή διατροφή κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Υγιεινή διατροφή κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας

100 συνταγές μαγειρικής, ειδικά σχεδιασμένες από μια εμπνευσμένη σεφ και μια εξειδικευμένη επιστήμονα, που βοηθούν και λύνουν το δύσκολο πρόβλημα διατροφής των ασθενών

Jose Van Mil

Christine Archer - Mackenzie

25.13€ -10% 22.62€

`Οι άνθρωποι που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία για να θεραπευτούν από κάποια μορφή καρκίνου, συχνά διαπιστώνουν ότι η όρεξή τους και η γεύση τους αλλάζουν δραματικά. Παρόμοια προβλήματα προκύπτουν και κατά τη διάρκεια της θεραπείας με ακτινοβολία. Επιπλέον, κοινή παρενέργεια είναι η ξηροστομία, που καθιστά την κατάποση επίπονη. Όμως, για την αποκατάσταση της υγείας των ασθενών, η διατήρηση του βάρους είναι ζωτικής σημασίας. Αυτό το μοναδικό βιβλίο μαγειρικής είναι το πρώτο του είδους του. Προσφέρει διατροφικές συμβουλές και γευστικές συνταγές για καρκινοπαθείς ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την τροφή ενώ παλεύουν να γίνουν καλά. Γραμμένο από εμπνευσμένη σεφ και βασισμένο στην ιατρική έρευνα, το βιβλίο αυτό είναι απαραίτητο για τους ανθρώπους που η ζωή τους επηρεάζεται από την χημειοθεραπεία και την ακτινοβολία`.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Jose Van Mil

Jose Van Mil (Συγγραφέας)

Η Τζοσέι Βαν Μιλ είχε για δεύτερο σπίτι της το εστιατόριο του πατέρα της και εκπαιδεύτηκε στη σχολή μαγειρικής Cordon Bleu του Λονδίνου. Αυτή την περίοδο εργάζεται ως συγγραφέας γαστρονομίας, στυλίστας και γαστρονομικός σύμβουλος για διάφορα εμπορικά σήματα τροφίμων. Έχει συνεργαστεί ως συγγραφέας γαστρονομίας με το Pink Ribbon Foundation, γνωστό ίδρυμα κατά του καρκίνου του μαστού, και έχει επινοήσει τη μέθοδο και τις συνταγές του βιβλίου αυτού μαγειρεύοντας για τον σύζυγο της κατά τη διάρκεια της νικηφόρας μάχης του ενάντια στον καρκίνο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Christine Archer - Mackenzie (Συγγραφέας)

Η Κριστίν Άρτσερ-Μακένζι είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο νοσοκομειακό ίδρυμα του University College του Λονδίνου. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως επιστήμονας διατροφολόγος, επικεντρώνοντας τις έρευνες της στον καρκίνο, τις θεραπείες του και τις παρενέργειές τους, και ειδικά τις διατροφικές δυσχέρειες. Όταν διαγνώσθηκε καρκίνος στον σύζυγο της, έστρεψε την ερευνά της στον τομέα της διατροφής για να τον βοηθήσει να υπερνικήσει την ασθένεια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Henk Brandsen (Φωτογράφος)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
176
Διαστάσεις:
22x21
Βάρος:
0.568 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση