Καλωσήρθατε στον κόσμο των κοκτέιλ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Καλωσήρθατε στον κόσμο των κοκτέιλ

Γιώργος Ανδρίτσος

Αυτό το διασκεδαστικό και επαγγελματικό βιβλίο για ποτά και κλασικά κοκτέιλ δεν είναι απλώς μια συλλογή συνταγών -είναι ένα ανάγνωσμα που θα σας γοητεύσει και θα σας αγγίξει. Εκτός από τα κοκτέιλ, θα βρείτε όλη τη ζωντανή ιστορία, περιστατικά και χαρακτήρες που έχουν εμπνεύσει αυτή την υγρή μορφή τέχνης. Οι γνώσεις και ο αγνός ενθουσιασμός του συγγραφέα για το αντικείμενο του είναι μεταδοτικά -από τη στιγμή που θα ανοίξετε αυτό το βιβλίο, θα σας είναι δύσκολο να το κλείσετε. Περιλαμβάνει επίσης χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα ανεφοδιάσετε το μπαρ σας, πώς θα κάνετε τα πάρτι σας καλύτερα και πώς θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις παρενέργειες της μέθης, καθώς και οδηγίες βήμα προς βήμα για όλα τα κλασικά ποτά και τη δημιουργία των κοκτέιλ. Πρόκειται για ένα βιβλίο που σίγουρα πρέπει να υπάρχει στο ράφι του μπαρ ή της κουζίνας σας, όχι μόνο για τα πάρτι, αλλά και για τη δική σας διασκέδαση καθώς και τον πειραματισμό σας, και για εκείνα τα σημαντικά ρομαντικά βράδια για δύο!
Γιώργος Ανδρίτσος

Γιώργος Ανδρίτσος (Συγγραφέας)

Ο Γιώργος Ανδρίτσος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Έζησε για χρόνια στο εξωτερικό και εργάστηκε ως οδηγός, μπάρμαν, DJ και μάνατζερ σε εστιατόρια-μπαρ στη Σκανδιναβία, την Αγγλία, την Τενερίφη και την Ισπανία. 

Το 2007 το βιβλίο του με τίτλο A Little More Than Just Drinks & Cocktails, διακρίθηκε για τη λογοτεχνική του αξία αποσπώντας το πρώτο βραβείο για το καλύτερο βιβλίο ποτών στον κόσμο στην έκθεση βιβλίου του Λονδίνου. Έχει κυκλοφορήσει σε Νορβηγία, Σουηδία, Γαλλία, Κεμπέκ, Ισπανία και Ελλάδα.

Το 2010 ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια δημιουργικής γραφής στη Βαρκελώνη, συνέχισε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης και πήρε το μεταπτυχιακό του στη δημιουργική γραφή από το Bath Spa University της Αγγλίας, όπου αποφοίτησε με άριστα το 2013. 

Έκτοτε έκανε σεμινάρια δημιουργικής γραφής στη Νορβηγία, την Αγγλία, την Ισπανία και συνεχίζει μέχρι και σήμερα στην Ελλάδα. 

Έχει γράψει τη συλλογή ποιημάτων, Stop and listen, volume Ι & ΙΙ. Σύντομα τελειώνει το πρώτο του μυθιστόρημα. Έχει επιμεληθεί τη λογοτεχνική πραγματεία, "Και το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας πηγαίνει στον… Bob Dylan", του Δημήτριου Π. Νάσκου.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
247
Διαστάσεις:
21χ21
Βάρος:
0.837 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση