Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οικογενειακός προγραμματισμός
Συγγραφέας:   Alexander - El Sheikh Hasan


Οικογενειακός προγραμματισμός
Το παρόν βιβλίο πραγματεύεται τις πλέον σύγχρονες ιατρικές απόψεις περί οικογενειακού προγραμματισμού, τρόπους εφαρμογής του και τις αρχές που πρέπει να έχει κάποιος υπόψη του σχετικά με αυτόν.


Σημείωση: Πρόλογος: Γ.Κ. Κρεατσάς.

24χ17 εκ., 240 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 613.94 (Αντισύλληψη)
Άλλα πρόσωπα: Γεώργιος Ζ. Βουλγαρίδης (Επιμελητής) , Ευθύμιος Δεληγεώργου (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-89486-4-8
ISBN (10ψήφιο): 960-89486-4-9
Βάρος: 0.58 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
35.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

31.15
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Αλέξανδρος - Ελσεΐχ Χασάν γεννήθηκε στο Σουδάν το 1956 όπου και τελείωσε τη βασική και μέση εκπαίδευση. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία και έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής το 1983. Στη συνέχεια (1984-1985) εργάστηκε ως βοηθός στο Hospital de Sierre της Ελβετίας και ως ειδικευόμενος στην Α΄Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ΠΓΝΑ "Λαϊκό" (1985-1986) και στην Α΄Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ΠΓΝΑ "Αλεξάνδρα" (1988-1992). Τον Απρίλιο του 1991 αναγορεύτηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την απόκτηση της ειδικότητας στη Μαιευτική και Γυναικολογία δτο 1992, συνέχισε να εργάζεται στο ΠΓΝΑ "Αλεξάνδρα" για τρία ακόμη χρόνια. Στη συνέχεια εργάστηκε ως επιμελητής Β΄υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Ε. Κουμαντάκη στη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Κρήτης, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Γ. Κρεατσά στη Β΄Μαιευτική Γυναικολογική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο και τέλος πάλι υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Στ. Μιχαλά στην Α΄Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ΠΓΝΑ "Αλεξάνδρα". Τον Μάιο του 2000 εξελέγη λέκτορας του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Τον Οκτώβριο του 1995 βραβεύτηκε με τον έπαινο "Κωνσταντίνου Αλεξανδρόπουλου" από την Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία για τη συμβολή του στην επίτευξη των σκοπών της και την πρόοδο της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογίας. Τον Μάρτιο του 1997 απέκτησε τον τίτλο του International Fellowship on Pediatric and Adolescent Gynecology στη Βιέννη στης Αυστρίας. Υπήρξε δραστήριο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, την 6η Απριλίου του 2004.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.