Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Συντηρητικές αποκαταστάσεις

Συντηρητικές αποκαταστάσεις
Ο χώρος των συντηρητικών αποκαταστάσεων χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερηπολυπλοκότητα, που είναι αποτέλεσμα τόσο της ποικιλομορφίας κλινικών περιπτώσεων που καλύπτει, όσο και της ποικιλίας υλικών, τεχνικών και γενικότερων αρχών που προτείνονται.

Το βιβλίο έχει ως σκοπό να αποτελέσει μια συστηματική, συνοπτική και συγχρόνως απλή πηγή πληροφορίας για την κλινική μεθοδολογία της διάγνωσης των οδοντικών βλαβών – δίνοντας τη μεγαλύτερη έμφαση στις τερηδονικές – και για όλες τις κλινικές τεχνικές που διαθέτει σήμερα ο χώρος των συντηρητικών αποκαταστάσεων, ανεξάρτητα της συχνότητας χρήσης της κάθε μιας. Κάτω από αυτό το πνεύμα, επιλέχτηκε η εικόνα να παίξει τον πρωτεύοντα ρόλο. Μέσα από τη λεπτομερή παρουσίαση της διάγνωσης και αποκατάστασης αντιπροσωπευτικών χαρακτηριστικών περιπτώσεων δοντιών με ποικίλες βλάβες, προβάλλονται τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία για να δημιουργηθούν στον αναγνώστη οι εικόνες «αναφοράς» για όποιο παρόμοιο περιστατικό θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Είναι ένας βασικός οδηγός που μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο ακόμα και για τον πλέον έμπειρο οδοντίατρο, ο οποίος στην εποχή μας έχει να αντιμετωπίσει μια πλημμυρίδα νέων γνώσεων, υλικών και τεχνικών. Η δυσκολία της στάδιο προς στάδιο φωτογράφησης και η ανάγκη αποτύπωσης των πολλών τεχνικών λεπτομερειών, οδήγησε στην απόφαση κάποια από τα περιστατικά που έχουν συμπεριληφθεί να πραγματοποιηθούν εξωστοματικά, σε φυσικά όμως δόντια, τα οποία έφεραν τις ανάλογες φυσικές βλάβες. Γιʼ αυτό και τα στάδια που περιγράφονται είναι απόλυτα ρεαλιστικά και αποδίδουν με ακρίβεια την ενδοστοματική κλινική διαδικασία.

24χ17 εκ., 257 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 610 (Ιατρική)
ISBN: 978-960-489-096-5
ISBN (10ψήφιο): 960-489-096-4
Βάρος: 0.62 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
70.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

62.30
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.