Ζημιογόνα τρωκτικά
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ζημιογόνα τρωκτικά

Βιολογία, οικολογία, καταπολέμηση

Ζήσης Σαμάρας

Αργύρης Ολοκτσίδης

20.09€ -10% 18.08€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789609920308

  • Κατηγορίες:

    Χόμπι

  • Έτος κυκλοφορίας

    2010

  • Εκδότης

    Άλκων

Οι ποντικοί είναι από τα πλέον ζημιογόνα παράσιτα του ανθρώπου. Εκτός από τις τεράστιες ζημίες που προκαλούν, αποτελούνε και φορείς παθογόνων μικροοργανισμών, τους οποίους μεταδίδουν στο περιβάλλον τους και προκαλούν επικίνδυνες ασθένειες.

Το παρόν βιβλίο παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τη μορφολογία, βιολογία και οικολογία των κυριότερων ειδών ποντικών, που ζούνε στον ευρωπαϊκό χώρο, και προτείνει αναλυτικά διάφορες αποτελεσματικές μεθόδους καταπολέμησής τους.

Ζήσης Σαμάρας (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αργύρης Ολοκτσίδης

Αργύρης Ολοκτσίδης (Συγγραφέας)

Ο Αργύρης Ολοκτσίδης είναι διπλωματούχος Χημικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Φραγκφούρτης. Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια βιολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος στο Ινστιτούτο Βιολογίας - Βοτανολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου και ειδικεύτηκε στους τομείς απεντομώσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων στις σχολές: Chemieschule Fresenius του Wiesbaden και Desinfektorenschule του Mainz. Από το 1990 μέχρι το 2005 ασχολήθηκε στην Ελλάδα με την εφαρμογή προγραμμάτων απεντομώσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων, σε συνεργασία με αντίστοιχες εταιρίες του εξωτερικού. Σήμερα είναι εκπαιδευτικός στη μέση εκπαίδευση. Αγαπημένο του χόμπι, το γράψιμο. Εκτός από τη βιβλιογραφική έρευνα και συγγραφή ειδικών θεμάτων, σχετιζομένων με απεντομώσεις και μυοκτονίες, έχει γράψει και πέντε λογοτεχνικά έργα (πεζά και ποιητικά).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Κατερίνη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
200
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.528 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση