Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στις αρδεύσεις

No Cover
Το κλασικό βιβλίο του πρώην πρύτανη και νυν ομ. καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αλ. Πουλοβασίλη επικαιροποιημένο και με σκληρό εξώφυλλο, αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους όσους χρειάζεται να κατανοήσουν σε βάθος τη θεμελιώδη γνώση που απαιτείται για τη διαχείριση της άρδευσης. Περιέχει 110 σχήματα, 14 πίνακες και 3 χάρτες και είναι γραμμένο με τον μοναδικό τρόπο ενός πανεπιστημιακού δάσκαλου που δίδαξε "γενεές" γεωπόνων και θεμελίωσε την επιστήμη του στην Ελλάδα.
Από το εισαγωγικό σημείωμα διαβάζουμε: "Το περιεχόμενο του βιβλίου αυτού αποτελούσε "διδακτέα ύη" στο πλαίσιο των διδακτικών αντικειμένων του Εργαστηρίου Γεωργικής Υδραυλικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κυκλοφορούσε επί σειρά ετών ως έκδοση του τυπογραφείου του Ιδρύματος η οποία δεν μπορούσε να συνεχισθεί ύστερα από τη δημοσίευση του Ν.3449/2007 και του Π.Δ.226/2007. Επειδή όμως το αντικείμενό του εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στη διδακτέα ύλη του Εργαστηρίου, αποφασίσθηκε η επανέκδοσή του από ενδεδειγμένο εκδοτικό οίκο, έτσι ώστε να είναι και πάλι διαθέσιμο στους φοιτητές του ΓΠΑ, αλλά και επιπρόσθετα σε όλους εκείνους, τους εκτός Ιδρύματος, για τους οποίους η ύλη του βιβλίου παρουσιάζει ενδιαφέρον."

24χ17 εκ., 304 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 631.4 (Εδαφολογία)
ISBN: 978-960-8002-54-8
ISBN (10ψήφιο): 960-8002-54-0
Βάρος: 0.706 κιλά
Εκδότης: Έμβρυο
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
45.43
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

40.43
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.