Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Καρδιοπάθειες και κύηση

Καρδιοπάθειες και κύηση
Οι καρδιοπάθειες αποτελούν τη συχνότερο ιατρική αιτία μητρικών θανάτων στο Ην. Βασίλειο και είναι ένα σημαντικό πρόβλημα κατά την κύηση παγκοσμίως.Φέτος, το Βασιλικό Κολλέγιο των Μαιευτήρων-Γυναικολόγων προσκάλεσε 26 κορυφαίους ειδικούς από το Ην.Βασίλειο, τις Η.Π.Α. και την Ιαπωνία, σε μια ομάδα εργασίας, στην οποία, ο καθένας από αυτούς συνεισέφερε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα. Έτσι, προέκυψε ένα βιβλίο με 24 κεφάλαια, στα οποία παρατίθενται λεπτομερώς όλες οι πληροφορίες, από τη συμβουλευτική πριν τη σύλληψη και την αντισύλληψη, την προγεννητική περίθαλψη της μητέρας και του εμβρύου, τον τοκετό και τη λοχεία, μέχρι και τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Συζητούνται επίσης ειδικά θέματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι βαλβιδοπάθειες (και οι προσθετικές βαλβίδες), οι διαταραχές της λειτουργίας των κοιλιών,οι αρρυθμίες,οι μυοκαρδιοπάθειες,η ισχαιμική νόσος του μυοκαρδίου και η ενδοκαρδίτιδα.

Το βιβλίο καταλήγει σε 53 συμπεράσματα πάνω σε σημαντικά θέματα,όπως ο τοκετός, η επείγουσα αντιμετώπιση,οι κατάλληλες διαγνωστικές δοκιμασίες και η ασφαλής αντιμετώπιση. Οι επιμελητές της έκδοσης έδωσαν μεγάλη προσοχή στην ακρίβεια των πληροφοριών, καθώς και στο ότι το βιβλίο θα πρέπει να είναι σαφές και κατανοητό. Το γεγονός ότι όλοι οι συγγραφείς συνεργάστηκαν προκειμένου να ελέγξουν, να διορθώσουν και να βελτιώσουν τις εργασίες τους, καθώς και η ταχύτητα με την οποία ετοιμάστηκε το βιβλίο,συνέβαλαν στη δημιουργία ενός έργου το οποίο πιστεύεται ότι θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της κλινικής πράξης σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα.Το βιβλίο αυτό θα πρέπει να διαβαστεί από όλους τους μαιευτήρες που ασχολούνται με την κύηση υψηλού κινδύνου,τους καρδιολόγους και τους αναισθησιολόγους που ασχολούνται με καρδιοπαθείς εγκύους. Ο καθένας που συμμετέχει στην περίθαλψη των γυναικών αναμένεται να βρει κάτι χρήσιμο μέσα σε αυτές τις σελίδες.

24χ17 εκ., 478 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 618.1 (Γυναικολογία ), 616.12 (Καρδιά - Ασθένειες)
Άλλα πρόσωπα: Εμμανουήλ Σαλαμαλέκης (Επιμελητής) , Philip J. Steer (Επιμελητής) , Michael A. Gatzoulis (Επιμελητής) , Philip Baker (Επιμελητής) , Βασιλική Δ. Μιχαλίτση (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-89486-9-3
ISBN (10ψήφιο): 960-89486-9-Χ
Βάρος: 1.091 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
60.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

53.40
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.