Συνωμοσία Ιερώνυμου Μπος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Συνωμοσία Ιερώνυμου Μπος

Μυθιστόρημα

Denis Lepee

Yves Jego

Ο αυτοκράτορας Μαξιμιλιανός, οι βασιλείς δύο μεγάλων χωρών, Ερίκος Η΄ της Αγγλίας και Λουδοβίκος ΙΒ΄ της Γαλλίας, αλλά και ο πάπας Ιούλιος Β΄, πρωταγωνιστούν σε μία ιστορία μυστηρίου, που διαδραματίζεται στην Ευρώπη του 16ου αιώνα: Τι μπορεί να συνδέει τους πίνακες του Ιερώνυμου Μπος, τον ηλικιωμένο Λεονάρντο ντα Βίντσι και τον επίσης ζωγράφο Ραφαήλ Σάντσιο με τις βασιλικές αυλές και τις δολοπλοκίες της εποχής; Ποιος προσπαθεί να σκορπίσει τον φόβο και τον πανικό στη γηραιά ήπειρο, με την απειλή της εμφάνισης του θηρίου της Αποκαλύψεως; Μπορεί μια νέα γυναίκα, με μοναδικό όπλο τη δύναμη της αγάπης, να διαλευκάνει τη συνωμοσία που εξυφαίνεται, για να σώσει έτσι τη ζωή του αγαπημένου της, αλλά ταυτόχρονα να στηρίξει την ειρήνη σ΄ ολόκληρη την Ευρώπη; Μετά την επιτυχία του 1661, οι Ιβ Ζεγκό και Ντενί Λεπέ επιστρέφουν με ένα ιστορικό θρίλερ, που εξελίσσεται σε μια εποχή αμφιβολιών και καθηλώνει τον αναγνώστη ως την τελευταία παράγραφό του. "Ένα μυθιστόρημα με παλμό και αγωνία". (Le Figaro)

Δημήτρης Ζαπώνης (Μεταφραστής)


Denis Lepee

Denis Lepee (Συγγραφέας)

Ο Ντενί Λεπέ (Denis Lepee), σπούδασε στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών της Σορβόνης ιστορία και φιλοσοφία, πριν καταλήξει στις πολιτικές επιστήμες. Το αντικείμενο των τελευταίων σπουδών του τού επέτρεψε να αναλάβει πολιτικά καθήκοντα τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ ασχολήθηκε εντατικά και με τα περιβαλλοντολογικά ζητήματα. Από το 2003, εργάζεται ως διοικητικό στέλεχος στην εταιρεία Veolia Environment. Λατρεύει τη λογοτεχνία και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται μ΄ αυτήν. Συνέγραψε επίσης μια μελέτη για τον Ουίνστον Τσόρτσιλ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Yves Jego

Yves Jego (Συγγραφέας)

Ο Ιβ Ζεγκό (Yves Jego) γεννήθηκε στην περιφέρεια της Besancon (στο Doubs), αναμείχθηκε στην πολιτική ενεργά και εκλέχθηκε το 2002 αντιδήμαρχος στο Montereau-Fault-Yonne, στην περιοχή Saine-et-Marne, όπου βρίσκεται και το κάστρο Βο λε Βικόντ (Chateau Vaux-le-Vicomte), το οποίο αναφέρεται στο βιβλίο. Ανήκει στο κόμμα UMP και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
457
Διαστάσεις:
18χ13
Βάρος:
0.447 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση