Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οδηγός σπουδών 2010
(Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική: Μεταπτυχιακά· Επαγγελματικά και ακαδημαϊκά προγράμματα)

Οδηγός σπουδών 2010
Μετά από τη μεγάλη επιτυχία των πρώτων πέντε εκδόσεων, κυκλοφόρησε ο νέος οδηγός σπουδών για όσους θέλουν να ενημερωθούν για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδος, Βρετανίας, Αμερικής, Καναδά και άλλων 16 χωρών, τα προγράμματα σπουδών από ΗΠΑ και Μ. Βρετανία που προσφέρονται στη χώρα μας, τις κατατάξεις του Times Good University Guide γενικά και ανά κλάδο, τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως, έρευνες, άρθρα, τις καλύτερες ιστοσελίδες για την εκπαίδευση, τις επαγγελματικές μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις ACCA, CIA, CFΑ, DipIFR και πολλά άλλα. To βιβλίο διατίθεται σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα από τις εκδόσεις StudySmartΒ?. Το βιβλίο δεν είναι απλά ένας οδηγός με διευθύνσεις και ιστοσελίδες Πανεπιστημίων. Περιέχει στοιχεία που το συνδέουν με την αγορά εργασίας στην Ελλάδα.

Επίσης, το βιβλίο περιέχει υποδείγματα, ειδικό εκπαιδευτικό γλωσσάριο, το κόστος ζωής και προγραμμάτων και άλλα.

Τέλος, είναι ένα βιβλίο - βοήθημα απαραίτητο και κατά τη διάρκεια των σπουδών αφού απαντά σε ερωτήματα τα οποία κάνουν πολύ συχνά υποψήφιοι και γονείς σχετικά με τις διαδικασίες και τα προγράμματα σπουδών.

24χ17 εκ., 484 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 371.425 (Επαγγελματικός προσανατολισμός), 378 (Εκπαίδευση, Τριτοβάθμια), 370.074 (Εκπαίδευση - Οδηγοί)
ISBN: 978-960-6797-14-9
ISBN (10ψήφιο): 960-6797-14-7
Βάρος: 0.87 κιλά
Εκδότης: StudySmart
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
20.29
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.06
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Κουτσαύτη, Μαρία
Η Μαρία Κουτσαύτη έχει κάνει βασικές σπουδές Ψυχολογίας στην Ελλάδα και μεταπτυχιακά στην Αμερική στη Συμβουλευτική Ψυχολογία (City University και New School for Social Research), και διεκπεραίωση διατριβής στην Αγγλία, στην Οργανωτική Ψυχολογία - Α. Β. D. (University of London, Birkbeck). Είναι ένα από τα Ιδρυτικά Μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δ. Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (2Ο03-20Ο5). Είναι έγκριτο μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής και ψηφίζων μέλος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Επιπλέον είναι μέλος σε πολλούς ακόμα επιστημονικούς συλλόγους και εταιρείες συμβουλευτικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού - ΕΛ. Ε ΣΥ. Π., American Counseling Association-ACA, International Association for Educational & Vocational Guidance-IAEVG, Fedora). Με 27ετή πείρα σε θέματα Συμβουλευτικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας είναι Διευθύνουσα του Κέντρου Συμβουλευτικής, Προσανατολισμού και Εκπαίδευσης Σ. Ε. Π, & Ε. -Career Associates το οποίο λειτουργεί από το 199Ο. Επίσης είναι Υπεύθυνη του Τμήματος Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και υπήρξε Υπεύθυνη του Career Counseling Center στο Αμερικάνικο Κολλέγιo Deree & Pierce College από το 1981-1987. Έχει γράψει την δημοσιευμένη μελέτη για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού -ΕΚΕΠ (1997). Το 2ΟΟΟ συμμετείχε ως Επιστημονική Υπεύθυνη στη συγγραφή του "Οδηγού Μεταλυκειακών Σπoυδών" για το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (2000). Έχει διατελέσει Εθνική Εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας για τις Βρυξέλλες στο πρόγραμμα Leonardo Da Vinci, κατά τα έτη 1997- 1999. Έχει κάνει πολλές ομιλίες και παρουσιάσεις σε διάφορους φορείς, οργανισμούς και εταιρείες με θέματα Διαχείριση Σταδιοδρομίας, Διαχείριση Γνώσεων και Διαδικασία Λήψης Απόφασης. Έχει υλοποιήσει πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια και προγράμματα συμβουλευτικής για την διαχείριση της σταδιοδρομίας σε φορείς του ευρύτερου Δημοσίου & Ιδιωτικού τομέα. Ήταν Επιστημονική Υπεύθυνη στην επιμόρφωση Καθηγητών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό διάρκειας 60Ο ωρών, που υλοποιήθηκε το 1999-20ΟΟ. Μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών/τριών Σ.Ε.Κ του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ και μέλος του Εισαγωγικού Μητρώου Στελεχών Σ.Υ.Υ. του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Είναι παντρεμένη με τον κ. Βασίλη Καρασμάνη Καθηγητή Φιλοσοφίας στο Ε.Μ.Π.

Κυρίτσης, Δημήτριος Β.
Ο Δημήτριος Κυρίτσης γεννήθηκε στο Χάρτφορντ Κονέκτικατ των ΗΠΑ το 1966. Απόφοιτος του American Community Schools (ACS, 1984) και του American College of Greece το 1989 σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και Δημόσιες Σχέσεις. Απέκτησε το μεταπτυχιακό του (ΜΑ) στο Kings College, University of London (1990) και το διδακτορικό του (PhD) στο πανεπιστήμιο Loughborough της Μ. Βρετανίας στην Αθλητική Διοίκηση (1995). Είναι επίσης κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου από το English Football Federation (Preliminary / Preparatory Certificate 1993 και μέλος του Association of Protessionals in Business Management (CABM-APBM). Έχει διδάξει στο University of Loughborough στην Μεγάλη Βρετανία, στο University of Indianapolis Athens και στην Intercollege Globaltraining στην Ελλάδα και τη Ρωσία για το πρόγραμμα ACCA (Association of Chartered Certifield Accountants, papers F1, 1.3 & 2.1) και στην PwC Academy by PricewatrhouseCoopers. Ο χώρος ειδίκευσής του είναι το γενικότερο management, δημόσιες σχέσεις, public speaking και η διοίκηση ανθρωπίνων πόρων. Αυτή τη στιγμή είναι Business Development & Student Affairs Coordinator στην PwC Academy by PricewaterhouseCoopers όπου διδάσκει θέματα διοίκησης και ανάπτυξης των επαγγελματικών τίτλων σπουδών ενώ έχει αναλάβει και θέματα λειτουργειών της Ακαδημίας. Είναι επίσης μέτοχος στην StudySmart.gr ενώ είχε συμβάλλει συγγραφικά και στην πρώτη έκδοση του Οδηγού Σπουδών το 2005. Έχει διατελέσει υπεύθυνος (Director) μεταπτυχιακών τμημάτων σπουδών για το University of Indianapolis, Director of Academic Advising & Sports Director, καθώς και Deputy Executive Director στην Globaltraining όπου ουσιαστικά μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο ξεκίνησαν τους επαγγελματικούς τίτλους (ACCA, CIA, CFA) στην Ελλάδα. Θεωρείται "γκουρού" στα διαδικαστικά θέματα των επαγγελματικών τίτλων σπουδών και πολύ ικανός Student Advisor σε υποψηφίους εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Χόμπυ του είναι η μουσική (D.J. από το 1983) και το ποδόσφαρο. Είναι παντρεμένος με την Ευγενία και έχει ένα γιο τον Βασίλη.

Κυρίτσης, Κωνσταντίνος
Ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης γεννήθηκε στο Χάρτφορντ Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 1968. Είναι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, κάτοχος Bachelor of Arts (BA) από το University of Connecticut των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει Master of Arts (MA) από το University of Surrey της Μεγάλης Βρετανίας, είναι κάτοχος Doctorate Degree (PhD) από το University of Surrey και διπλωματούχος Εταιρικής Διακυβέρνησης (Corporate Governance) του ACCA. Είναι μέλος του Royal Society for the Encouragement of Arts Manufactures and Commerce (RSA), μέλος του APSA (American Political Science Association), και μέλος του ΑΑPC (American Association of Political Consultants). Είναι υπεύθυνος για πολλά προγράμματα σπουδών του εξωτερικού που έχουν έρθει στη χώρα μας και για την εισαγωγή -συνεταιρικά- προγραμμάτων σπουδών για τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις στην Ελλάδα με τη δημιουργία της Globaltraining στα τέλη της δεκαετίας του ΄90. Έχει διδάξει για τα: University of Surrey, University of Strathclyde, Keele University, University of Indianopolis, New York College, SBS, Sport College, Intercollege Globaltraining, Henley Management College και ATC θέματα που σχετίζονται με τη διοίκηση, οργάνωση και στρατηγική επιχειρήσεων, επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις και θέματα διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκής διοίκησης. Από το 1999 είναι Γ. Διευθυντής - Συνέταιρος της Globaltraining.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.