Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οδηγός τσέπης παθολογίας
Συγγραφέας:   Marc S. Sabatine


Οδηγός τσέπης παθολογίας

Γραμμένο από ειδικευόμενους, ειδικούς και συνεργάτες, το σκεπτικό του οδηγού τσέπης Παθολογίας ήταν να προσφέρει, με όσο πιο συνοπτικό τρόπο γίνεται, τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει ένας κλινικός γιατρός προκειμένου να μπορεί να προσεγγίσει και να αντιμετωπίσει τα συνηθέστερα ενδονοσοκομειακά παθολογικά προβλήματα.
Η καταπληκτική απόκριση στις προηγούμενες εκδόσεις σημαίνει ότι καταφέραμε να βοηθήσουμε να εκπληρωθεί μία σημαντική ανάγκη των κλινικών γιατρών. Σε αυτή την Τρίτη έκδοση προστίθενται αρκετές σημαντικές βελτιώσεις: σχολαστική επικαιροποίηση όλων των θεμάτων αλλά και προσθήκη αρκετών νέων θεμάτων (ενδοκαρδιακές συσκευές, ερμηνεία ακτινογραφίας θώρακος, μυκητιασικές λοιμώξεις, λοιμώξεις από κρότωνες και υποθερμία για ανοξική εγκεφαλική βλάβη), ενσωμάτωση βιβλιογραφικών αναφορών των πλέον πρόσφατων ανασκοπήσεων αλλά και σημαντικών μελετών που δημοσιεύθηκαν μέχρι την αρχή του 2007 και η χρήση χρώματος. Προτάσεις για περαιτέρω βελτιώσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες.
Φυσικά, η Παθολογία είναι εξαιρετικά ευρεία ως αντικείμενο ώστε να μπορεί να συνοψισθεί σε οποιοδήποτε εγχειρίδιο οποιουδήποτε μεγέθους. Σε πολλά από τα θέματα που αναφέρονται στο παρόν εγχειρίδιο έχουν αφιερωθεί εκτενή συγγράμματα. Ο οδηγός τσέπης Παθολογίας είναι μόνο η αφετηρία, που θα καθοδηγήσει κάποιον στις αρχικές φάσεις της διάγνωσης και αντιμετώπισης, μέχρι να βρεθεί περισσότερος χρόνος και να συμβουλευθεί κανείς πιο οριστικές πηγές. Παρόλο που το βιβλίο γράφτηκε με βάση τις αρχές της αποδεικτικής Ιατρικής, η Ιατρική είναι τόσο επιστήμη όσο και τέχνη. Και όπως πάντα, σε κάθε περιστατικό χρειάζεται να εφαρμόζει κανείς και ορθή κλινική κρίση.

Ο οδηγός τσέπης Παθολογίας του Γενικού Νοσοκομείου της Μασσαχουσέτης αποτελεί τα τελευταία χρόνια πολύτιμο σύντροφο των γιατρών που ασχολούνται με την μαχόμενη Ιατρική. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό, σύντομο, περιεκτικό και ενημερωμένο σύγγραμα τσέπης που συντροφεύει ειδικευόμενους αλλά και ειδικούς στην εξωνοσοκομειακή αλλά και νοσοκομειακή Ιατρική.


19χ11 εκ.,
Δέσιμο: Σπειροειδές
Ονομασία σειράς: The Massachusetts General Hospital Handbook
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 616.07 (Παθολογία )
Άλλα πρόσωπα: Απόστολος Γ. Τσάπας (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-6894-02-2
ISBN (10ψήφιο): 960-6894-02-9
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
50.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

46.28
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.